Ben je op zoek naar een ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke en rustige omgeving, maar wel dichtbij het centrum van Amersfoort? Dan ben je hier aan het juiste adres! Door de brede gevel van 6,2 meter heeft zelfs de kleinste slaapkamer van deze woning een prima oppervlakte. De woning is aan de voor auto’s doodlopende parallelweg gelegen waardoor er een zeer vrije ligging aan de voorzijde is. De entree de wijk in wordt gekenmerkt door de grote volwassen bomen en vanuit de woning heeft u hier een mooi uitzicht op. De ligging is ideaal nabij het centrum en de rondwegen die aan een goede ontsluiting bijdragen. Diverse scholen en het winkelcentrum zijn beiden op loopafstand.

Begane grond: entree met toiletruimte, meterkast, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De
Z-vormige woonkamer met open keuken heeft een totale oppervlakte van ca. 35 m². Aan de voorzijde is de woonkamer gelegen en heeft een fraai zicht op het plantsoen. Aan de achterzijde is de eetkamer gerealiseerd in de nabijheid van de keuken. De keuken is geplaatst in een hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de tuin te bereiken.

Verdieping 1: overloop, 3 goed bemeten slaapkamers en badkamer met ruime inloopdouche, wastafel, 2e toilet en een 2e wasmachine aansluiting.

Verdieping 2: vaste trap naar grote zolder met wasmachineaansluiting, stookopstelling (Atag combi 2014), veel bergruimte en twee slaapkamers.

De tuin is op het oosten gelegen. In deze brede tuin kunt u volop van de rust en voldoende privacy genieten. Door de diepte van de tuin is er voldoende zon in de tuin. Aan de achterzijde is een grote schuur geplaatst. Deze biedt volop bergruimte. De tuin is netjes aangelegd en onderhouden en is eveneens bereikbaar via een achterom.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. De naam Holkerweg verwijst naar Holk, naam van een buurtschap ten westen van Nijkerk. De Holkerweg voert globaal daarheen.