In een rustige & groene omgeving midden in het gewilde Bergkwartier bevindt zich deze 2/1 kapwoning uit 1927. Gelegen direct nabij NS hoofdstation en scholen, niet ver van centrum en uitvalswegen. Achter de charmante gevel gaat meer ruimte schuil dan wellicht in eerste instantie zou worden vermoed. Zo is de totale gebruiksoppervlakte maar liefst 211 m² en de inhoud 850 m³.

De woning verdient een grondige modernisering, maar met instandhouding van de originele details, waarvan velen nog in goede staat, is een optimaal woongenot gegarandeerd. Originele details waarbij je moet denken aan de betegeling in de hal, granitovloer in de keuken en badkamer, glas-in-loodramen, de originele kamer-en-suite deuren en de prachtige details aan de buitengevel. Dit in zijn totaliteit maakt de woning zeer sfeervol.

De indeling is als volgt: overdekte entree, ruime hal met trapopgang, toiletruimte, toegang tot de kelder, werkkamer en de gesloten keuken voorzien van bijkeuken. De woonkamer is verdeeld in een voorkamer met schouw en kenmerkende erker en de achterkamer met schouw voorzien van openslaande deuren naar de tuin.

1e verdieping: overloop met 2e toilet, 3 slaapkamers waarvan één met toegang tot extra kamer ideaal te gebruiken als walk-in-closet, vaste kastruimtes en balkon. De badkamer is toegankelijk vanuit de overloop en vanuit achtergelegen slaapkamer.

2e verdieping: royale open zolderruimte met hoge nok van 5,50 meter, cv opstelling (Remeha HR, 2013) en extra slaapkamer. Hier zijn volop mogelijkheden om extra kamers te creëren.

Kortom, een heerlijk leefhuis met veel opties voor een groot gezin.

Algemeen:
• Bouwjaar 1927
• Perceel 325 m²
• Gebruiksoppervlak 211 m²
• Inhoud 850 m³
• Bouwkundig rapport aanwezig

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Anthonie Heinsius, 1641-1720, Nederlands staatsman, werd 1679 pensionaris van Delft; van 1689 tot zijn dood raadpensionaris van Holland. Als zodanig heeft hij een grote rol gespeeld in de Europese politiek. Zijn scherpe verstand, diplomatieke tact, werkkracht en onkreukbaarheid werden geroemd.