Aan een rustige straat in het gewilde deel van de wijk Liendert gelegen goed onderhouden tussenwoning met stenen garage, carport en houten tuinhuis. De woning staat op een ruim perceel van 311 m² en biedt veel privacy. Zowel aan de voor- als achterzijde ervaar je een vrij uitzicht wat het gevoel van privacy versterkt. De achtertuin is meer dan 20 meter diep waardoor je op elk moment van de dag de zon en de schaduw kan opzoeken. De ruime voortuin is 5 meter diep.

Vermeldenswaardig is de centrale ligging ten opzichte van nagenoeg alle voorzieningen. Zo ligt het historische stadscentrum vlakbij, evenals de winkels, diverse scholen, kinderopvang, station Schothorst, Waterwingebied en de uitvalswegen naar de snelweg (A28/A1).

De indeling is als volgt: entree, hal, trapkast, toiletruimte, woonkamer met veel natuurlijk lichtinval door grote raampartijen en toegangsdeur tot de achtertuin. De open keuken is in een lichte kleurstelling en beschikt over verschillende inbouwapparatuur. Via een afsluitbare deur bereik je de uitbouw welke dient als bijkeuken.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, vergrootte en moderne badkamer met douchecabine, wastafel, 2e toilet en wastafelmeubel. De badkamer beschikt over een mechanische ventilatie.

2e verdieping: vaste trap naar de voorzolder met de stookopstelling, toegang tot de afsluitbare bergruimte, royale slaapkamer met vaste bergruimte en voorzien van dakkapel.

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 315.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: de patrijs is een vogel uit de familie van de Hoendervogels. Komt in Nederland voor in weilanden en bosachtige terreinen, maar ook op ruige terreinen en zelfs in buitenwijken van steden.