Super strak en instapklaar 3-kamer HOEKAPPARTEMENT met vrij uitzicht, gelegen op de 2e verdieping van een kleinschalig gebouw met berging op de begane grond… wie wil dat niet! Door het zijraam in het appartement is het appartement erg licht. Tevens is de woning erg centraal gelegen nabij winkels, Station Schothorst en uitvalswegen. Rondom het complex zijn er prima parkeermogelijkheden. De gebruiksoppervlakte van dit appartement bedraagt netto 75 m2.

De indeling is als volgt: Aankomst bij de centrale entree met toegang tot de brievenbussenbergingen, lift, trappenhuis en intercominstallatie.

2de woonlaag: De entree beschikt over een meterkast en een bergkast met c.v.-ketel. Het vrijhangend toilet is ruim van opzet en heeft een moderne uitstraling, evenals de badkamer welke is voorzien van een bad/douchcombinatie en een wastafel. De 2 aanwezige slaapkamers zijn ruim van opzet en 1 van de slaapkamers geeft direct toegang tot het balkon. De woonkamer is verrassend ruim en door het aanwezige zijraam ook heerlijk licht. De open keuken is uitgevoerd in lichte kleurstelling en is voorzien van enige apparatuur. Direct grenzend aan de keuken ligt een ruime berging/bijkeuken met wasmachineaansluiting. Het gehele appartement is voorzien van een keurige laminaatvloer.

De woning heeft een prettige indeling, waardoor de vertrekken heerlijk ruim en licht zijn.

Kom kijken! We laten het je graag zien.

De VVE is financieel solide en het complex geeft een verzorgde indruk. De servicekosten bedragen € 141,- per maand.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. Pierre Curie, 1859-1906 en zijn vrouw Marie (Marya) Curie-Sklodovska, 1867-1934, Frans resp. Pools-Frans natuurkundige. Hij formuleerde op het gebied van het magnetisme de naar hem genoemde Wet van Curie. Het echtpaar Curie werd in 1903 gezamenlijk bekroond met de Nobelprijs voor natuurkunde wegens hun onderzoek aan de stralingsverschijnselen van radioactiviteit. De curie is een eenheid van radioactiviteit.