Keurig afgewerkt appartement, op loopafstand van de gezellige binnenstad en het centraal station. Gelegen op de 2e verdieping met balkon op het zuidwesten en vrij uitzicht over het Vermeerkwartier en Leusderkwartier. Dit appartement is zeer geschikt voor starters en forensen.

Indeling begane grond: afgesloten entree met beltableau, hal met trappenhuis en lift. Deze lift geeft ook toegang tot het souterrain waar zich de bergingen bevinden.

2e verdieping: entree, hal, nette badkamer met douchecabine/toilet/wastafel, slaapgelegenheid in de vorm van een bedstee met handige opberglades, lichte & goed indeelbare woonkamer, zonnig balkon (ZW), halfopen moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur, ruim & goed verlicht werkblad, veel kastruimte, aansluiting voor wasmachine en CV-opstelling (Nefit 2017). Het appartement is goed onderhouden en licht afgewerkt.

Laat de verhuiswagen maar voorrijden. Je kan er zo in!

Algemeen:
– berging in de onderbouw;
– complex voorzien van lift;
– servicekosten € 99,82 per maand;
– mogelijkheid om parkeerplaats te huren in parkeerkelder onder complex.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 150.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina, 1909-2004, koningin der Nederlanden 1948-1980, prinses van Oranje-Nassau, hertogin van Mecklenburg, dochter van koningin Wilhelmina en Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Huwde in 1937 Bernhard, prins van Lippe-Biesterfeld.