Als wonen weer net zo bijzonder mag zijn als vroeger, dan zou je hier eens moeten kijken! De Hobbemastraat rondom het plantsoen is bestempeld als "beschermd stadsgezicht" en neemt als zodanig een bijzondere plaats in. Het fraaie plantsoen doet je direct denken aan vervlogen tijden en de sfeer van weleer die tot leven komt op het moment dat je arriveert en naar de voordeur wandelt van deze hoekwoning. Waar vind je nog een plek met zoveel groen en ruimte midden in een jaren dertig woonwijk? Niet voor niets is deze straat een van de meeste gewilde van het Vermeerkwartier.

Het gevoel dat je door de omgeving krijgt wordt binnen alleen maar sterker. Geliefde elementen als paneeldeuren en erker zijn bewaard gebleven en ook bouwtechnisch is het huis keurig op orde. Voorzieningen als badkamer en keuken zijn daarbij up-to-date. De begane grond is uitgebouwd en sluit aan met het bijgebouw. De ligging, staat van onderhoud en de uitstraling vormen een unieke combinatie, die voor velen garant zal staan voor vele jaren woongenot en een heerlijk woonklimaat. We laten het je graag zien!

Via de entree, de hal met toiletruimte en toegang tot de kelder, kom je binnen in de ruime woonkamer met eiken vloer, openhaard en fraaie erker. De keuken is uitgebouwd en is voorzien van grote raampartijen, de nodige apparatuur en vloerverwarming. In de achterliggende bijkeuken bevindt zich de stookopstelling en een aansluiting voor de wasmachine. Het bijgebouw heeft een eigen entree en beschikt over een (werk)kamer, extra douche/toilet en een grote vliering welke bereikbaar is middels een vlizotrap.

1e verdieping: overloop, sfeervolle slaapkamer aan de voorzijde, 2e ruime slaapkamer met inloop kastruimte (oorspronkelijk de 3e kamer), moderne badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, vloerverwarming, design radiator en 3e toilet.

2e verdieping: 2 mooie zolderkamers, beiden voorzien van een dakkapel.
In de heerlijke tuin ‘rondom’ het huis is de hele dag een plek in de zon te vinden, buiten eten kan op het terras en in de houten berging kun je met gemak fietsen kwijt. De auto kan aan de voorzijde van het huis worden geparkeerd en ook aan de achterzijde op het eigen pad.

Nieuwsgierig geworden naar deze woning met de vele mogelijkheden? Ga vanaf de Arnhemseweg 2 keer linksaf en je bent op het mooiste stukje van het Vermeerkwartier. Wonen op een plek en in een huis waar velen jaloers op zullen zijn.

Bijzonderheden:
• bouwjaar 1927
• goed geïsoleerd inclusief spouwmuur
• buitenschilderwerk 2015
• nieuwe elektrische groepenkast
• pvc riolering naar de straat
• bijgebouw ideaal voor praktijkruimte

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 575.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Meindert Lubbertszoon Hobbema (gedoopt Amsterdam, 31 oktober 1638 – Amsterdam, 7 december 1709) was een Nederlandse kunstschilder van landschappen.