Zoek je net iets meer dan een appartement maar wel betaalbaar…? Kom maar kijken! Moderne en ruime stadstuin woning verdeeld over 3 lagen met zonnig terras op het zuidoosten direct grenzend aan het park! Kenmerkend voor deze woning is de hoeveelheid ruimte die de woning biedt, zijn keurige staat van onderhoud en zijn mooie ligging in de Stadstuinen van Nieuwland.

De woning heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten parkeergarage onder de woning. De woning is op korte afstand van winkelcentrum "De Nieuwe Hof" gelegen evenals uitvalswegen A1 en A28, scholen en overige voorzieningen.

De indeling is als volgt: begane grond, entree/hal, toilet, trapkast, een ruime slaapkamer met Frans balkon en de keurige badkamer welke is uitgerust met een douche en vaste wastafel.

Verdieping 1: op deze verdieping is de uitermate lichte woonkamer gelegen en de open keuken. De keuken is voorzien van een vaatwasmachine, oven en keramische kookplaat.

Verdieping 2: (slaap)kamer met ruim en vrij gelegen terras op het zuidoosten. Hier bevindt zich de 2e badkamer die uitgerust is met toilet en vaste wastafel. Tevens is er nog een aparte bergruimte aanwezig.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis bedragen €85,00 per maand.

Kenmerken:
– bouwjaar 2001
– woonoppervlakte 90 m²
– ruim en zonnig terras met mooi en vrij uitzicht
– keurig onderhouden
– winkels en openbaar vervoer vlakbij
– eigen parkeerplaats en berging in de parkeergarage

Kom je kijken, we laten het je graag zien!

N.B. Ook schubkarper of boerenkarper genoemd; algemene zoetwatervis uit de familie van de Karpers. De karper wordt 75-120 cm lang. Deze vis stamt oorspronkelijk uit Centraal-Azië en heeft zich op natuurlijke wijze vanuit China naar het westen tot aan de Donau verspreid

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl