Op het eerste gezicht denk je… een kasteeltje, een ruïne… in ieder geval een bijzonder huis! Maar… achter de speels opgetrokken voorgevel schuilt een verrassende en keurig onderhouden hoekwoning met een gebruiksoppervlak van maar liefst 140m2! Deze woning is in 2005 voorzien van een 3e woonlaag waardoor hij een stuk ruimer is dan de meeste woningen in de straat. De woning is onderdeel van het beroemde project bekend onder de naam "Ruïnewoningen" en is gelegen aan een autoluwe straat in een kindvriendelijke woonomgeving. Op korte afstand heb je alle voorzieningen bij de hand: basisscholen, een gezondheidscentrum, winkelcentrum Emiclaer, stadspark Schothorst. Wat je wellicht niet zou verwachten; met 15 fietsminuten sta je midden in de stad!

De indeling is als volgt: via de voordeur bereik je de hal met toegang tot de werk/speel of muziek kamer, toilet en doorloop naar de woonkamer met open keuken. De goed bemeten en lichte woonkamer is uitgevoerd met brede raampartijen met zicht op de tuin. De half open en strakke keuken is uitgerust met alle nodige inbouwapparatuur waaronder een 5- pits Smeg, extra brede hetelucht oven, vaatwasser, koel/vries combinatie (Bosch) en een granito werkblad. Vanuit de keuken heb je speels zicht op de woonkamer.

Verdieping 1: ruime overloop met stookkast (Vaillant combi 2013), drie flinke slaapkamers en badkamer met toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Verdieping 2: overloop met bergkast en twee slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer aan de achterzijde is gesitueerd met twee Franse balkons. De strakke badkamer is voorzien vloerverwarming, twee wastafels, ligbad en een inloop douche (Duravit). De wanden zijn wit betegeld en de vloeren zijn uitgevoerd in een grijze marmeren tegel. Evenals op de 1e verdieping zijn ook de vloeren op deze verdieping belegd met een eikenhouten plankenvloer.

De achtertuin is woning breed, heeft een diepte van circa 15 meter en is via de tuindeur aan de zijkant bereikbaar. Het houten tuinhuisje biedt voldoende bergruimte.

Kom je kijken? We laten je dit leuke en niet alledaagse huis graag zien!

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf!

N.B. Plant uit het geslacht hulst. Deze bes wordt ook winterbes genoemd en is een tot 2,5 m hoge, Noord-Amerikaanse boomsoort. Dit deel van de wijk Kattenbroek kreeg de metafoor Herfst mee en daarin passen ook (afgevallen) bessen.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl