Deze royale tussenwoning is gelegen in de architectonische wijk Kattenbroek met een grote achtertuin, vrijstaande stenen berging en voortuin. De woning beschikt maar liefst over 5 slaapkamers en een extra badkamer. Bovendien is de woning ideaal gelegen ten opzichte van alle denkbare voorzieningen als winkelcentrum Emiclaer, openbaar vervoer, diverse sportfaciliteiten, scholen en de uitvalswegen naar A1 en A28. Naast parkeren op eigen terrein zijn er voldoende parkeerplekken in de straat.

De indeling is als volgt: entree, hal, toilet met fontein en trapopgang. Tuingerichte ruime woonkamer met doorgang naar de zijkamer voorzien van badkamer met douche en wastafel. De gesloten keuken met veel kast- en aanrechtruimte is toegankelijk vanuit de huiskamer en bevindt zich aan de voorzijde van de woning.

1e verdieping: overloop, drie slaapkamers van respectievelijk 9 m², 11 m² en 17 m². De grootste slaapkamer beschikt over een eigen bergruimte. De badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling en is ingericht met een tweede toilet, ligbad/douche en wastafel.

2e verdieping: overloop met wand-Cv-ketel Agpo 2013, mechanische ventilatie, en aansluitingen voor wasmachine en droger, ruime slaapkamer met dakkapel en dakraam.

De grote tuin (7,50 meter breed) met vrijstaande stenen berging, extra open fietsenruimte en achterom maken het geheel compleet.

Aanvaarding: op korte termijn
Koopprijs vanaf: € 275.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. Krabbenkreek is gelegen tussen het eiland Tholen en St. Philipsland in Zeeland, mondt uit in het Mastgat.