Smaken verschillen, maar over een ding zullen we het eens zijn: er zijn maar weinig woningen in het geliefde en lommerrijke Vermeerkwartier met een karakteristiekere uitstraling als deze jaren 30′ hoekwoning binnen een rijtje van 3 aan de Rubensstraat 71! Het gevoel dat je door de buitenzijde krijgt wordt binnen alleen maar sterker. Alle geliefde elementen zijn bewaard gebleven, bouwtechnisch is het zeer goed op orde en alle voorzieningen (tuin, badkamers en keuken) zijn volledig up to date en door de uitgebouwde keuken heb je een flinke ruimte op de begane grond tot je beschikking. Parkeren kan op eigen terrein en aansluitend is er een goed bijpassende berging gebouwd voor de nodige opslag. Als jij de koper wordt hoef je allen de verhuizer te bellen en in te laten huizen want klussen hoef je hier zeker niet!

De Rubensstraat biedt een charmant jaren ’30 straatbeeld met aan één kant jaren ’30 woningen en aan de overzijde sportvelden en vrij uitzicht richting park Randenbroek. De straat biedt voldoende parkeermogelijkheden, het stadscentrum is binnen handbereik, scholen, sportvoorzieningen om de hoek maar ook de uitvalswegen zijn op korte afstand te vinden. Al deze voordelen maken de Rubensstraat een zeer geliefde straat om heerlijk te wonen en te leven!

De indeling is als volgt: entree (met originele voordeur, granitovloer en wandtegels) met trapkast en toilet en toegang tot de lichte (door de ramen rondom) woonkamer met eiken vloer en open haard. De uitbouw met keuken is in z’n geheel in 2011 gerealiseerd en uitgerust met alle apparatuur waaronder een oven, stoomoven, koffieapparaat, koel/vrieskast, 5- pits gascomfort en een vaatwasmachine. Een (uitgebreid) hapje eten kan natuurlijk binnen maar door de grote schuif grenzend aan de keuken kun je in de zomer maanden direct naast de keuken in de tuin ook heerlijk tafelen.

Verdieping 1: vanuit de overloop op de 1ste verdieping is er toegang tot de drie slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer aan de achterzijde met balkon, de strakke badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en 2e toilet. Vanuit de overloop is de trap naar de 2e verdieping bereikbaar… hier is een volwaardige verdieping gecreëerd met twee slaapkamers maar ook een 2e badkamer met inloopdouche wastafel en toilet en een aparte was en stookruimte.

Kom kijken, we laten je dit bijzondere huis graag een keer zien!

Peter Paul Rubens, 1577-1640, Zuidnederlandse schilder, tekenaar en diplomaat; groot vernieuwer van de Vlaamse schilderkunst in de zeventiende eeuw.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl