…starters opgelet! We mogen je nu dit aan de populaire Zuidkant van de stad en super goed gelegen 2- kamer appartement aanbieden binnen een kleinschalig complex met maar drie (woon)eenheden. Met alle winkels om de hoek en Stadspark Randenbroek en de binnenstad met 5 minuten lopen kun je eigenlijk niet leuker wonen! Het appartement ligt op de 1e verdieping en heeft aan de rustige achterzijde een zonnig dakterras. Kom maar kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: centrale entree met de brievenbus en eigen berging op de begane grond betreden we de woning via de trap op de 1e verdieping. De centrale hal geeft je toegang tot alle ruimten; woonkamer met fijn uitzicht over de straatzijde en open keuken voorzien in hoekopstelling welke is voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap en koelkast, doorloop naar het toilet, badkamer met douche en wastafel, bergkast met de wasmachine aansluiting wasruimte en de slaapkamer aan de lekker rustige achterzijde met aansluitend het zonnig dakterras op het zuidwesten waar je heerlijk alleen een boek kan lezen of lekker chillen met je vrienden!

Algemeen: inhoud woning 128 m³ – gebruiksoppervlakte 40 m² – eigen c.v. ketel (Vaillant HR combi) – mechanische ventilatie – tv-kabelaansluiting – dubbel glas – Inpandige berging – actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van €45,00

Wil je nog voor de zomer je eigen appartement betrekken? Maak een afspraak met Nadine van ons kantoor op 033-4630444 en we gaan samen een ronde maken!

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf!

NB; Arnhemseweg, zo genoemd omdat de straat tenminste vanaf omstreeks 1823 onderdeel was van de straatweg naar Arnhem. Die volgde in Amersfoort het beloop van de eeuwenoude Leusbroeker- of Bavoortseweg, die al ingetekend staat op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570). In 1823 komt deze weg voor als Nieuwe Straatweg.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl