Keurig afgewerkt appartement, op loopafstand van de gezellige binnenstad en het centraal station. Gelegen op de 3e verdieping met balkon op het zuidwesten en vrij uitzicht over het Vermeerkwartier en Leusderkwartier. Dit appartement is zeer geschikt voor starters en forensen.

Indeling begane grond: afgesloten entree met beltableau, hal met trappenhuis en lift. Deze lift geeft ook toegang tot het souterrain waar zich de bergingen bevinden.

3e verdieping: entree, hal, nieuwe badkamer met douchehoek/toilet/wastafel, slaapruimte, lichte & goed indeelbare woonkamer, zonnig balkon (ZW), halfopen keuken, veel kastruimte, aansluiting voor wasmachine en CV-opstelling (Nefit 2017). Het appartement is goed onderhouden en licht afgewerkt.
Laat de verhuiswagen maar voorrijden. Je kan er zo in!

Bijzonderheden:
– nieuwe badkamer;
– zonnig balkon op het zuidwesten;
– berging in de onderbouw;
– complex voorzien van lift;
– servicekosten € 99,82 per maand;
– mogelijkheid om parkeerplaats te huren in parkeerkelder onder complex.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 155.000,– k.k.

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina, 1909-2004, koningin der Nederlanden 1948-1980, prinses van Oranje-Nassau, hertogin van Mecklenburg, dochter van koningin Wilhelmina en Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Huwde in 1937 Bernhard, prins van Lippe-Biesterfeld.