In een groene en bosrijke omgeving aan de Amersfoortse zuidkant (Bergkwartier) gelegen ruim 3-kamer appartement van 117 m² (exclusief het terras van 9 m²) met een ruime woonkamer van ca. 50 m² en een eigen parkeerplaats en berging in de afgesloten onderbouw.

Het appartement, welke is gelegen op de eerste woonlaag, is goed onderhouden en netjes bewoond.
Het appartement maakt deel uit van het complex Amersberg, een in 1989 opgezet kleinschalig appartementengebouw met diverse bijzonderheden zoals een binnentuin, fraai aangelegde tuin rondom en autowas mogelijkheid in de parkeerkelder.

Het gebouw heeft een actieve Vereniging van Eigenaren welke zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten zijn ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil.

De Anna Paulownalaan is een zijstraat van de Utrechtseweg, een zeer gunstige uitvalsweg naar de binnenstad en het centraal station maar ook naar diverse snelwegen en niet te vergeten bos "Klein Zwitserland". De woningbouw in deze groene omgeving is gevarieerd, veelal traditioneel en ruim opgezet. Naast de eigen parkeerplaats in de onderbouw is er naast het complex nog parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers aanwezig.
De indeling is als volgt: afgesloten entree naar overdekte binnentuin welke een statig aanzicht geeft door de hoge raampartijen. Rond deze binnentuin bevinden zich de woningtoegangen en de galerijen.

Indeling woonverdieping: entree, hal, toilet, 2 goed bemeten kamers, badkamer met douche en dubbele wastafel, heerlijk ruime woonkamer met toegang tot het zonnige terras met vrij zicht, gesloten keuken en bijkeuken met cv-opstelling en wasmachine-aansluiting.

Kortom een mooi gelegen appartement op een perfecte locatie in het bosrijke Bergkwartier!

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 375.000,– k.k.

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.