Laat de verhuiswagen maar voorrijden, hier kunt u zo in! Alles is onlangs uitgevoerd, wat dacht u van fraaie taats toegangsdeuren, prachtige eiken vloer, een nieuwe complete keuken, volledig nieuwe badkamer en toilet, nieuw gestuukte wanden, volledig geschilderd, nieuwe binnendeuren……. eigenlijk teveel om allemaal te benoemen. U moet het echt met eigen ogen ervaren! Nieuwsgierig? Kijken mag!

Dit 3-kamer appartement is gelegen op een schitterende locatie midden in de groene en bosrijke omgeving van het Bergkwartier. Het appartement kenmerkt zich door veel lichtinval, de ruime woonkamer en is uitstekend onderhouden. In alle rust kunt u hier genieten van de parkachtige omgeving en het omliggende bos van "Klein Zwitserland". In de afgesloten onderbouw bevindt zich een eigen parkeerplaats en goed bemeten berging. Het appartement maakt deel uit van het complex Amersberg, een kleinschalig appartementengebouw dat is opgericht in 1989. De mogelijkheid om de auto te wassen, de binnentuin en fraai aangelegde tuin rondom maken het geheel compleet.

Het gebouw heeft een actieve Vereniging van Eigenaren welke zorg draagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten zijn ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil. Als extra service kan gebruik worden gemaakt van de fitnessruimte in het Berghotel.

Met uw auto of fiets op pad? Binnen enkele minuten bent u vanaf de Anna Paulownalaan in de historische binnenstad, het centraal station en bij diverse snelwegen. De woningbouw in deze groene omgeving is gevarieerd, veelal traditioneel en ruim opgezet.

Zodra u het complex binnenstapt wordt u verrast door de overdekte binnentuin met veel lichtinval door de hoge raampartijen. Rond deze binnentuin bevindt zich de toegang tot de diverse woningen.

Indeling: entree, hal, nieuw toilet, mooie openslaande deuren naar de ruime woonkamer, halfopen keuken v.v. diverse inbouwapparatuur van hoge kwaliteit en fraai werkblad. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. De 2 slaapkamers hebben een afmeting van ca. 16 en 13 m², waarvan de grootste kamer voorzien is van vaste kastruimte. Nieuwe badkamer uitgerust met een ruime inloopdouche en wastafelmeubel voorzien van 2 wastafels. Niet in de laatste plaats een bijkeuken met nieuwe cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
• Begane grond
• Fraaie keuken v.v. apparatuur
• Eiken vloer
• Nieuwe badkamer en toilet
• Nieuwe binnendeuren
• Nieuwe cv-ketel
• Recente gestuukt en geschilderd
• Eigen parkeerplaats en berging

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 635.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WIE WAS ANNA PAULOWNA?
Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.