Deze charmante dertiger jaren woning staat aan één van de meest aantrekkelijke straten van het Amersfoortse Soesterkwartier. Voorzien van veel ruimte door de uitbouw (2012) en een grote dakopbouw (2005). Naast een sfeervolle leefruimte op de begane grond zijn er drie slaapkamers op de 1e verdieping en een ruime slaapkamer met apart gesitueerde werkruimte op de 2e verdieping. De moderne keuken en badkamer maken het geheel compleet.

Bijzonder gunstig is de ligging ten opzichte van de Amersfoortse binnenstad, het levendige Eemplein, het NS-station en het recreatie – en bosgebied Birkhoven. Parkeren kun je voor de deur en de snelwegen rond de stad zijn gemakkelijk en snel bereikbaar.

De indeling is als volgt: in de hal bevinden zich de toiletruimte, de trapopgang en de kelderkast. De sfeervolle woonkamer heeft een erker aan de voorkant waar de moderne keuken (2012) voorzien van diverse inbouwapparatuur gesitueerd is. De uitbouw aan de achterkant geeft de woonkamer veel ruimte en is voorzien van spotjes.

1e verdieping: op deze verdieping zijn naast de overloop 3 slaapkamers te vinden alsmede de in 2007 vernieuwde badkamer met douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: de speels ingerichte zolderverdieping (met dakkapel) bestaat uit een slaapkamer, een werkhoek met bergruimte en een wasruimte met de stookopstelling. Door de efficiënte indeling is de nodige bergruimte aanwezig.

Stadstuin gelegen op het oosten, met een stenen berging en een achterom.

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 300.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. de Berkel is een gekanaliseerde rivier in Duitsland en Nederland; mondt bij Zutphen in de IJssel uit.