Dit ruime 3-kamer appartement is gelegen op een schitterende locatie midden in de groene en bosrijke omgeving van het Bergkwartier. In alle rust kunt u hier genieten van de parkachtige omgeving en het omliggende bos van "Klein Zwitserland". In de afgesloten onderbouw bevindt zich een eigen grote parkeerplaats en de royaal bemeten berging. Het appartement maakt deel uit van het complex Amersberg, een kleinschalig appartementsgebouw dat is opgericht in 1989. De mogelijkheid om auto te wassen, de binnentuin en fraai aangelegde tuin rondom maken het geheel compleet. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Het gebouw heeft een actieve Vereniging van Eigenaren welke zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten zijn ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil.

Zodra u het complex binnenstapt wordt u verrast door de overdekte binnentuin met veel licht inval door de hoge raampartijen. Rond deze binnentuin bevindt zich de toegang tot de diverse woningen.

Indeling: entree, hal, toilet, ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het balkon. De 2 slaapkamers hebben een afmeting van 16 en 12 m². De badkamer is in 2010 vernieuwd en uitgerust met een ruime douche, wastafel, vloerverwarming en toilet. De gesloten luxe keuken (2012) in neutrale kleurstelling is voorzien van inbouwapparatuur o.a. vaatwasser, 4-pits inductiekookplaat, cooker en combi-oven. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar waar zich de stookopstelling en wasmachine-aansluiting bevindt.

Kortom een goed onderhouden appartement op een perfecte locatie in het bosrijke Bergkwartier!

NB: Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.