Deze royale hoekwoning met garage beschikt over maar liefst vijf volwaardige slaapkamers en is gelegen direct nabij het historische centrum. De woning ligt in het midden van een gezellige, kindvriendelijke en autoluwe wijk. Het centrum van Amersfoort ligt op 5 minuten loopafstand, het Centraal station op 5 minuten fietsafstand en ook scholen & toegangswegen zijn goed bereikbaar. De royale voortuin, de entree aan de zijkant en de achtertuin op het zuiden geven de woning net een exclusiever karakter. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De woning maakt deel uit van het project "De Melange" dat in 2006 is gebouwd. Het plan omvat bijzondere eengezinswoningen, appartementen en een buurtpark met waterpartijen en speelweide. Liefhebbers van architectuur voelen zich snel thuis in de Stuyvesanstraat. Het huis heeft fraaie gevelaanzichten en een bijzondere dakvorm.

De indeling is als volgt: entree naar hal met toilet en toegang naar woonkamer en eetkeuken. Hoek/ keukenopstelling van Siematic met diverse inbouw apparatuur en openslaande deuren naar de voortuin. Ruime, lichte en vooral praktische woonkamer met een 2 dubbele tuindeuren voor toegang tot achtertuin. Het open karakter van deze vertrekken in combinatie met de lichtinval versterken het ruimtelijke effect.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers, vaste kastruimte, badkamer met ligbad, 2e toilet, inloopdouche en dubbele wastafel;

2e verdieping: overloop , was-/stookruimte (Atag HR combiketel, 2017), bergruimte, werk-/slaapkamer en ruime zolderkamer met speelse daklijn.

Bijzonderheden:
• unieke locatie nabij centrum
• volledig geïsoleerd
• vrijstaande garage
• elektrische screens
• buitenschilderwerk zomer 2017

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Peter Stuyvesant 1592-1672, was koloniaal bewindsman, sinds 1642 gouverneur van Curacao voor de West-Indische Compagnie; 1646-1664 bovendien van Aruba, Bonaire en Nieuw-Nederland. Moest laatstgenoemde kolonie in 1664 afstaan aan de Engelsen.