Wonen aan de Langegracht is bijzonder, helemaal wanneer je over een royaal zonnig terras beschikt met direct zicht op Onze Lieve Vrouwetoren! Het is een mooie combinatie, je zit midden in al het goede wat onze binnenstad te bieden heeft en binnen woon je comfortabel, rustig en ruim. Even een hapje eten om de hoek, op zaterdag verse bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon! Het gebouw, oorspronkelijke gebouwd in 1895, bestaande uit drie appartementen, is bouwkundig keurig op orde. Laat de verhuiswagen maar voorrijden, je kan er zo in!

Dit ruime appartement bevindt zich op de eerste verdieping met een gebruiksoppervlak van 117 m² en een uniek dakterras van 67 m² op het Zuid/Westen met vrij zicht over stadstuinen en een super leuk doorkijkje naar het lieve Vrouweplein. Bij dit appartement is er een mogelijkheid om separaat een eigen parkeerplaats te kopen op steenworpafstand in de afgesloten parkeerkelder onder het Mooiersplein.

De indeling is als volgt: centrale entree met brievenbussen en videofoon, hal met toegang voor het begane grond appartement (nummer 8), berging en trapopgang naar zowel nummer 8A en 8B.

Indeling appartement:
Entree, royale woonkamer (van bijna 70 m²) over de volle diepte van het pand met fraaie gashaard waaromheen je ook met een groter gezelschap kunt zitten, gemoderniseerde badkamer met vrijhangend toilet, ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel met verwarmde spiegel, open keuken voorzien van alle nodige inbouwapparatuur, berging met wasmachine/droger aansluiting en cv opstelling (Nefit Topline 2008) en aansluitend toegang tot het echt unieke dakterras! Aan de voorzijde bevindt zich de goed bemeten slaapkamer. Indien nodig kan er eenvoudig een 2e slaapkamer aan de achterzijde van het appartement worden gecreëerd. Via een af te sluiten poort is de berging naast het gebouw bereikbaar.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 450.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit fraaie appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt.