Dit sfeervolle en keurig afgewerkte 3-kamer appartement is gelegen op de 2e verdieping en eventueel direct te betrekken. De ligging van het complex is gunstig ten opzichte van uitvalswegen (A1 en A28), winkels, het NS station Schothorst en het prachtige oude stadscentrum. In de wijk bevindt zich tevens een Waterwingebied waar je heerlijk kan wandelen. Laat de verhuiswagen maar voorrijden, je kan er zo in!

Begane grond: afgesloten entree, ruime centrale hal, lifttoegang, trappenhuis, algemene fietsenberging.

2e verdieping: galerij, entree appartement, hal met bergruimte en meterkast, ruime slaapkamer met vaste kastruimte, badkamer met douchecabine, toilet, wastafel & wasmachine-aansluiting, open keuken in hoekopstelling, sfeervolle woonkamer met toegang tot het zonnige balkon. De extra slaap-/werkkamer van 4 m² heeft de huidige eigenaar laten maken en is eventueel weer eenvoudig toe te voegen aan de woonkamer (tegelvloer loopt door).

Het appartement is goed onderhouden en geheel voorzien van isolerende beglazing. Er is voldoende parkeerruimte rondom het gebouw. De servicekosten binnen deze zeer goed beheerde VvE bedragen € 165,– per maand inclusief water- & gasverbruik en voorschot stookkosten.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 160.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: De rietzanger (Acrocephalus schoenobaenus) is een zangvogel uit de familie van zangers (Sylviidae). Ze komen tijdens het broedseizoen in vrijwel geheel Europa voor, met uitzondering van Ierland, Noord-Frankrijk en Scandinavië.