Aan de immer populaire zuidkant van de stad (Leusderkwartier) mogen we je nu dit gave herenhuis aanbieden met imposante voorgevel (rijksmonument). Deze woning -met een bruto vloeroppervlak van 110m2- maakt deel uit van het Rijksmonument "Juliana van Stolberg Kazerne" dat dateert uit 1889. Achter deze monumentale gevel zijn in 1982 diverse woningen gebouwd waarvan deze er één is. Deze woning blinkt uit door zijn ligging, sfeer, goede zonnige tuin en de onlangs nog vernieuwde badkamer. De centrale ligging nabij alle voorzieningen waaronder winkelstraat de Leusderweg, het Centraal Station, scholen, ontsluitingswegen en de bossen maakt het wonen hier ideaal. Met 5 fietsminuten doe je op zaterdag je rondje op de markt!

De indeling is als volgt: voortuin met stenen berging en de entree van de woning; hal, toilet, tuingerichte woonkamer met houten vloer en openslaande deuren naar de 12 meter diepe tuin gelegen op het zuidoosten. Open keuken in hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, koel/vriescombinatie en oven.

Verdieping 1: overloop met grote inbouwkast, zeer royale slaapkamer, recentelijk vernieuwde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en 2e toilet.

Verdieping 2: overloop met toegang naar de slaapkamer met twee hoge dakramen wat een mooie ruimtelijk effect geeft waarbij de kapconstructie mooi zichtbaar is. Een 3e slaapkamer is aan de voorzijde gesitueerd en voorzien van een dakkapel en wastafel.

Kom je kijken? …we laten het je graag zien!

N.B. Graaf Lodewijk van Nassau, 1538-1574, derde zoon van Willem de Rijke en Juliana van Stolberg; broer van Willem van Oranje. Streed bij Heiligerlee, sneuvelde op de Mookerheide.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl