Aan een fraaie brede laan met veel volwassen groen mogen we je nu in de gewilde "Gaardenbuurt" van de wijk Nieuwland deze XL tussenwoning met 136m2 netto gebruiksoppervlak en diepe, zonnige achtertuin aanbieden! De brede laan heeft aan beide zijden één richtingsverkeer en een groenstrook met bomen in het midden. De woning heeft een leuke en speelse indeling, is ruim van opzet en is keurig onderhouden. De woning beschikt over 5 slaapkamers waarvan de slaapkamer op de tweede verdieping is voorzien van een dakkapel. Op de begane grond is een prettig formaat leefruimte waarbij de woonkamer is onderverdeeld in een zitgedeelte en een woonkeuken gedeelte. Vervolgens is er nog een praktische bijkeuken aanwezig én een overdekt terras.

De woonomgeving heeft veel groen, een grote vijverpartij en veel speelruimte voor kinderen. Het winkelcentrum, scholen, kinderopvang, medische en overige voorzieningen zijn op geringe afstand aanwezig. Er zijn goede busverbindingen, onder andere naar het gezellige Amersfoortse stadscentrum dat overigens ook met de fiets in circa 20 minuten bereikbaar is. De opritten naar de snelwegen (A1 en A28) liggen op enkele minuten afstand. Er is voldoende parkeergelegenheid direct bij de woning aanwezig.

De indeling is als volgt: entree, hal met de meterkast en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer heeft een schuifpui naar het overdekte terras en de tuin, een erker aan de voorzijde en een aparte bergruimte, toilet en aan de achterzijde van de woning bevindt zich de keuken in een hoekopstelling met alle gewenste inbouwapparatuur, aansluitend is er een handige bijkeuken voorhanden waar je ook alle extra apparatuur nog kwijt kunt.

Verdieping 1: op de eerste verdieping zijn drie in grootte variërende slaapkamers, waarvan één is voorzien van vaste kastenwand. Verder treffen we op deze verdieping de strakke en recentelijk vernieuwde badkamer welke is uitgerust met een grote inloopdouche, een wastafel en een hangend toilet. Alle wanden zijn behandeld met microcement wat een mooi eigentijdse uitstraling geeft.

Verdieping 2: op de tweede verdieping vind je eerst de handige voorzolder met wasmachine aansluiting en cv opstelling en doordat er op het voor en achter dakvlak dakkapellen zijn geplaatst nog twee goed bemeten slaapkamers!

Kortom, een ruime en goed onderhouden gezinswoning (recent nog geschilderd!) met mooi aangelegde zonnige tuin op prettige en kindvriendelijke locatie binnen de gewilde wijk Nieuwland

Kom kijken, we laten het je graag zien!

N.B.De Coelhorsthorsterappel is de enige appel die in de directe omgeving van Amersfoort is gekweekt en geteeld en wel op het landgoed Coelhorst. Een gaarde is een omsloten stuk land met beplanting.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl