Hier wil je wonen! Een leuke stadswoning, oorspronkelijk gebouwd in 1899, met aan de voorzijde een sfeervol straatje en aan de achterzijde je zonnige tuin aan het water. Dit soort unieke locaties kom je maar zelden tegen en ze staan vaak niet te koop. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het stadscentrum met goede winkel & horecavoorzieningen, musea, culturele wandelroutes en het station. Een hapje eten in de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt en s’ avonds naar het Onze Lieve Vrouwetheater, het kan allemaal. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: entree, hal, gesloten keuken aan de voorzijde met zicht op de straat en voldoende ruimte voor een tafel, toiletruimte, toegang tot de kelder. De woonkamer is sfeervol wat tot uiting komt door de grenen vloer, de gemetselde haard en de oude bedstee in gebruik als open kastruimte. Doordat de straat hoger ligt dan de gracht heb je vanuit de woonkamer een mooi uitzicht op de tuin. Met een klein trapje daal je af naar de aansluitende eetkamer met veel daglichtinval door de grote raampartijen. Van hieruit bereik je de tuin met verrassend veel groen en privacy.

Verdieping: overloop, 2 goed bemeten slaapkamers met veel vast kastruimte. De kamer aan de achterzijde beschikt over extra bergruimte op de open vliering. De badkamer is functioneel ingericht en voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Vraagprijs: € 410.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Deze straat ontleent zijn naam aan het feit dat zij breder is dan de andere straten die aan de binnenzijde van de eerste stadsmuur lopen. Het gedeelte tussen Paternosterstraat en Lieve Vrouwekerkhof heette oorspronkelijk Onze Lieve Vrouwestraat (zie bij Krankeledenstraat). De naam wordt in de bronnen aangetroffen vanaf 1536.