Dit bijzonder fraai afgewerkt 3-kamer appartement bevindt zich op de derde en hoogste verdieping van het appartementencomplex Amersberg. Het kleinschalige complex is gebouwd in 1989 midden in de gewilde woonwijk Het Bergkwartier. Hier kunt u genieten van de parkachtige omgeving en het omliggende bos van "Klein Zwitserland". Het appartement is in 2015 volledig gemoderniseerd en laat zich kenmerken door veel lichtinval, een prachtige open keuken met vloerverwarming en AEG-inbouwapparatuur, een nieuwe inpandige badkamer en een vrij gelegen terras op het zuidwesten. Nieuwsgierig? Kijken mag!

In de afgesloten onderbouw bevindt zich een eigen parkeerplaats en royaal bemeten berging. De mogelijkheid om auto te wassen, de binnentuin en fraai aangelegde tuin rondom maken het geheel compleet. Het gebouw heeft een actieve Vereniging van Eigenaren die zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten is ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de fitness faciliteiten van het Berghotel.

Zodra u het complex binnenstapt wordt u verrast door de overdekte binnentuin met veel lichtinval door de hoge raampartijen. Rond deze binnentuin bevindt zich de toegang tot de diverse woningen.

Indeling appartement: entree, ruime hal met glazen openslaande deuren die toegang geven tot de open keuken met aangrenzend de ruime woonkamer. Wat direct opvalt is de prettige daglichtinval door de vele raampartijen. Vanuit de woonkamer is er toegang tot het zonnige terras met fraai zicht op het omliggende park en Het Berghotel. De 2 slaapkamers zijn goed indeelbaar en hebben een afmeting van 18 en 11 m². De badkamer is volledig vernieuwd en uitgerust met een inloopdouche, bidet, wastafelmeubel, vloerverwarming en handdoekradiator. In de inpandige berging bevindt zich de stookopstelling en wasmachine-aansluiting. Als extra beschikt het appartement rondom over nieuwe elektrische zonwering die op afstand bedienbaar is.

Kortom, een instapklaar appartement op een perfecte locatie in het bosrijke Bergkwartier!

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 435.000,– k.k.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.