Unieke gelegenheid om een winkelpand met bovenwoning op een A-2 locatie te verwerven. Bijzonder geschikt voor (particuliere) belegger of eigenaar / gebruiker.

Omschrijving
Historisch pand bestaande uit winkelruimte met 2 bovenverdiepingen, kelder, binnenplaats en verdere aanbehoren, gelegen midden in de binnenstad van Amersfoort. Het ligt op een zogenaamde A2 winkellocatie direct naast de historische Kamperbinnenpoort en op loopafstand van alle voorzieningen die je maar kan wensen. Het pand heeft nog diverse originelen kenmerken. Naast gelegen buren zijn o.a. de wereldwinkel, Noyen modeschoenen, Wim Jacquet Sports, Apple Centre A-Mac, ANWB en Hans Anders Opticiens.

Locatie
De Kamperbinnenpoort is een nog bestaande stadspoort in de stad Amersfoort. De landpoort staat aan de noordzijde van de binnenstad tussen de Langestraat en de Kamp en behoort tot de eerste stadsmuur van Amersfoort. Het is één van de laatste overblijfselen van deze eerste stadsmuur, waarvan de structuur grotendeels nog te zien is in de Muurhuizen, waar de poort aan vast gebouwd is.

De stad Amersfoort heeft momenteel ruim 150.000 inwoners. De verwachting is dat dit aantal in de komende jaren nog zal toenemen. De bevolking is relatief jong en hoog opgeleid. De binnenstad fungeert als koop- en uitgaanscentrum voor een verzorgingsgebied van circa 350.000 inwoners. Verwacht wordt dat dit aantal de komende jaren nog zal toenemen. Amersfoort trekt daarnaast, mede dankzij de prachtige, middeleeuwse binnenstad jaarlijks vele toeristen en dagjesmensen.

Bereikbaarheid
De Kamperbinnenpoort is goed bereikbaar zowel voor voetgangers, fietsers. De binnenstad van Amersfoort is grotendeels autovrij. In de directe omgeving zijn twee grote parkeergarages gevestigd, Beestenmarkt en Flintplein met in totaal 700 plaatsen. Op korte afstand is een bewaakte fietsenstalling. Op de Kamp en de zijstraten zijn mogelijkheden voor kort betaald parkeren. De winkel is vanaf de voorzijde goed te bevoorraden.

Oppervlakte
Totaal 148 m² BVO begane grond en kelder.
De winkelruimte met werkplaats heeft een oppervlakte van ca. 80 m². De frontbreedte is circa 5 meter.

Totaal gebruiksoppervlak wonen 107 m² verdeeld over 1e en 2e verdieping.

Het object is conform NEN 2580 gemeten.

Vloerbelasting
Er zijn geen gegevens bekend omtrent de maximale vloerbelasting.

Parkeergelegenheid
Er zijn geen parkeermogelijkheden bij het pand, in de directe omgeving (loopafstand) bevinden zich de parkeergarages van de Beestenmarkt en het Flintplein.

Aanvaarding
kan op korte termijn, overdracht dient plaats te vinden bij BBD notarissen.