Wonen aan het water met de binnenstad en Stadspark Randenbroek als beste buur… veel beter wordt het niet! We mogen je nu deze aantrekkelijke en op veel punten verbeterde 2/1 kapwoning in het populaire wijkje De Luiaard aanbieden. Er is de afgelopen jaren het nodige aan gedaan, we hebben dat onderaan in de tekst al voor je op een rijtje gezet. De Sint Radboudstraat is een rustige straat, welke enkel gebruikt wordt door bestemmingsverkeer. De tuin grenst aan de achterzijde aan de Heiligenbergerbeek vanwaar je met je kano zo richting Leusden of stadscentrum kunt varen. De locatie is op loopafstand van het fraaie Park Randenbroek en de binnenstad van Amersfoort. Werkelijk alle wenselijke voorzieningen zoals horecagelegenheden, sportfaciliteiten, scholen, OV, winkels en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid te vinden. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: entree, hal met granito vloer, toegang tot de kelderkast, toiletruimte, ruime woonkamer met veel daglichtinval door de grote raampartijen voor en achter en een erker aan de voorzijde. Via de woonkamer maar ook via de keuken is de tuin bereikbaar. De woonkamer beschikt over een erker aan de voorzijde en er is een mogelijkheid voor een openhaard. De woonkamer is al goed bemeten maar als je wilt uitbouwen dan is de mogelijkheid er zeker.

Verdieping 1: overloop met toegang tot de 3 slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de rustige achterzijde, vaste kastruimtes, badkamer voorzien van ligbad-/douchecombinatie, wastafel, 2e toilet en designradiator.

Verdieping 2: vaste trap naar de ruime voorzolder met dakraam, dakkapel en stookopstelling (2017), bergruimte, zolderkamer met dakraam en de oorspronkelijke dakkapel.

De royale achtertuin heeft een vrije ligging met diverse terrassen, veel groen en aan de achterzijde de Heiligenbergerbeek, met mogelijkheid voor een eigen steiger. Bereikbaar middels het pad langs het huis en tevens voorzien van een stenen berging met zadelkap.

De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1934 en de afgelopen jaren op diverse punten verbeterd. Zo is onder andere de kap geheel vervangen en geïsoleerd, zijn de spouwmuur en vloer geïsoleerd, is overal isolerende beglazing geplaatst, de kelder geïmpregneerd, is de riolering vervangen, een dakkapel en extra dakramen geplaatst en zijn de plafonds vernieuwd. De maatvoeringen zijn royaal te noemen, wat te denken van een totaal gebruiksoppervlak van 137 m² en een inhoud van 474 m³!

Kortom, een heerlijke gezinswoning met veel mogelijkheden binnen een populair wijkje met alle voorzieningen op loopafstand.

Let op; de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1934;
• Perceeloppervlakte 218 m²;
• Gebruiksoppervlak 137 m²;
• Goed geïsoleerd;
• Verzorgde woning;
• De combinatie van stad en rust in één!

N.B. Sint Radbout of Radbod, ca. 850-917, in 899 werd Radboud met toestemming van keizer Arnulf van Karinthië tot bisschop van het bisdom Utrecht gekozen. Omdat Utrecht door de Noormannen
was verwoest, resideerde hij niet daar maar in Deventer.