Deze ruime en verzorgde tussenwoning doet de naam van de wijk zondermeer eer aan… Rustenburg! Vanuit hier ben je met 5 fietsminuten in het bruisende centrum, maar woon je heerlijk rustig in een ruim opgezette wijk met veel groen zoals het nabij gelegen waterwingebied. Deze woning staat aan een autovrij pad met aansluitende groenstrook en waterpartij. Op diverse punten zijn er verbeteringen doorgevoerd. Zo is de keuken naar de voorzijde verplaatst en vernieuwd, zijn er isolerende voorzieningen aangebracht, elektra volledig vernieuwd, 2 dakkapellen geplaatst en zolder nieuw ingedeeld, alle wanden glad gestuukt, nieuwe binnendeuren geplaatst.….. teveel om allemaal te benoemen. Kom het met eigen ogen ervaren!

Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving voorhanden. Wil je je auto overdekt parkeren, dat kan ook. Een stenen garage om de hoek wordt ter overname aangeboden!

De indeling is als volgt: je komt binnen in de hal met toiletruimte, de meterkast en de trapopgang. Vervolgens in de lichte woonkamer met kastruimte en openslaande deur naar de zonnige tuin op het oosten. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is uitgerust met een koelkast, vaatwasser, gascomfort, afzuigkap en combi oven. De gehele begane grond is voorzien van een massieve merbau vloer.

1e verdieping: overloop met vaste kastruimte, 2 goed bemeten slaapkamers (oorspronkelijk 3 kamers) en badkamer met ligbad, wastafel, 2e toilet en design-radiator. De ouderslaapkamer heeft maar liefst een oppervlakte van ruim 20 m².

2e verdieping: voorzolder met stookopstelling, wasmachineaansluiting en bergruimte, 3e en 4e slaapkamer met dakkapel en vaste kastruimte.

Zoek je een fijne en kindvriendelijke plek, veel ruimte op een centrale locatie nabij nagenoeg alle voorzieningen? Dit huis mag dan niet op je lijstje ontbreken…

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl