In een fraai gebogen laan midden in het Vermeerkwartier staat deze leuke jaren ’30 hoekwoning. Gelegen direct nabij de sportvelden, het fraaie Park Randenbroek en op loopafstand van het stadscentrum en meerdere scholen. Parkeren kan in de straat, maar ook op de oprit of in je eigen garage. De uitvalswegen naar de A28 en A1 zijn op korte afstand te vinden. Al deze voordelen maken de Albert Neuhuijsstraat een zeer geliefde straat om heerlijk te wonen en te leven!

De woning verdient een grondige modernisering. Je hebt hier dan wel de kans om dat helemaal naar je eigen hand te zetten.

De indeling is als volgt: overdekte entree, ruime hal met trapopgang, kelderkast, toiletruimte, gesloten keuken. De woonkamer is verdeeld in een voorkamer met schouw en kenmerkende erker en de achterkamer met schouw voorzien van openslaande deur naar de tuin.

1e verdieping: overloop, vaste kastruimte, 3 slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon. De badkamer is ruim genoeg om al je sanitair te plaatsen en beschikt over een te openen raam.

2e verdieping: royale open zolderruimte met hoge nok en extra slaapkamer voorzien van een dakraam. Hier zijn volop mogelijkheden om extra kamers te creëren.

De tuin is gunstig gelegen op het westen en biedt de nodige privacy.

Kortom, een heerlijk leefhuis met veel opties voor een gezin.

Aanvaarding: op korte termijn
‘Koopprijs vanaf’: € 500.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Johannes Albertus Neuhuijs, 1844-1914, Nederlands schilder, aquarellist, etser en lithograaf. Schilderde aanvankelijk portretten en historiestukken, later vooral het landleven en boerenbinnenhuisjes; wordt gerekend tot de Haagse en de Larense School.