Op de achtste en tevens bovenste woonlaag ligt dit leuke 2 kamer appartement met ruim balkon op het zuiden, over de volle breedte van het appartement en met een prachtig uitzicht over de stad. Het appartement is gelegen in het begin van de wijk Liendert op loop- en/of fietsafstand van winkels, de historische binnenstad van Amersfoort, het openbaar vervoer, de snelwegen en andere voorzieningen. Het appartement heeft een ruime woonkamer, dichte keuken, badkamer, toilet en berging in de onderbouw.

Indeling: hal/entree met meterkast en garderobe. Dichte keuken met keukenblok, boiler en wasmachine aansluiting. Ruime en lichte woonkamer met toegang tot het zonnige balkon met prachtig vrij uitzicht. Ruime slaapkamer, badkamer met douche en wastafel. Separaat toilet. Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!
Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS EEN ZANGVOGEL?
De zangvogel is een vogel met een groot en ontwikkeld strottenhoofd. Zij maken ca. 60 % uit van alle vogelsoorten.