Aan een rustig plein staat deze markante villa, geïnspireerd op de traditie van de Haagse School. Een moderne interpretatie van verticale en horizontale elementen. Bijzonder van architectuur en functioneel maar bovenal met een juist gevoel voor privacy binnen en buiten! Gelegen aan een autoluw hofje met een groen karakter, op loop-/fietsafstand van het winkelcentrum, medische voorzieningen, scholen en mooie natuurgebieden. De woning beschikt aan de voorzijde over een ruime oprit voor meerdere auto’s. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: entree, hal met toegang tot de inpandige berging, eetkamer met vide naar de boven gelegen woonkamer en openslaande deur naar de tuin. De Siematic keuken is open en van alle gemakken voorzien. Via de gang bereik je de eerste slaapkamer met vaste kastruimte en aansluitend de master bedroom met ‘gescheiden’ kledingruimte (ontwerp Matser design, kledingkasten Interlubke). Beide slaapkamers hebben zicht op de hoger gelegen achtertuin met vijverpartij. Daarnaast de royale badkamer met inloop doucheruimte, dubbele wastafel (Sphinx, kranen van Philip Starck) en ruime sauna (2014). Het toilet is separaat gesitueerd. Behoudens de slaapkamers is de begane grond voorzien van belgisch hardsteen met vloerverwarming.

Op de verdieping word je via een fraaie boekenwand geleid naar de royale woonkamer van circa 50 m² met open haard. Deze ruimte kenmerkt zich door het vele lichtinval middels de grote raampartijen. De gehele verdieping is voorzien van massieve eiken vloerdelen. Via de schuifpui bereik je het zonnige hardhouten dakterras van maar liefst 33 m².

De tweede verdieping is ingericht als open werkruimte, maar zou ook geschikt zijn voor een extra slaapkamer.
De achtertuin op het zuiden is onder architectuur aangelegd en vrijwel geheel besloten waardoor de privacy optimaal is. Aan de voorzijde is er toegang tot de berging met voldoende ruimte voor meerdere fietsen.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Glaskruid; er zijn ca. 20 soorten, die voorkomen in de gematigde gebieden en in de gebergten van tropisch Azië. Twee soorten komen in Europa voor, beide ook, zij het zeldzaam, in Nederland. Groenachtige- bruine bloemen.