Zin in een leuke klus? In het immer populaire Vermeerkwartier mogen we je in één van de leukste straten weer zo’n geliefde ‘jaren 30′ woning aanbieden! De welbekende jaren 30’ sfeer proef je aan alle kanten. De woning verdient een grondige modernisering, je hebt hier dan ook de kans om de woning helemaal naar je eigen hand te zetten. Mouwen opstropen en aan het werk!

De Breitnerstraat is één van de weinige straten waar ruimte en groen overheerst. Je loopt vanuit de straat het plantsoen aan de Dupontplein op waar zich het eveneens uit de 30- jaren stammende schoolgebouw ( Aloysiusschool) bevindt. Op korte afstand bevind zich het altijd gezellige stadscentrum met winkels, horeca en uitgaansgelegenheden maar ook het park Stadspark Randenbroek en de voetbalvelden van CJVV zijn om de hoek. Kortom, een stijlvol huis en omgeving. Kom je kijken? We laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: vanuit de hal met toilet en bergkast bereik je de woonkamer met erker aan de voorzijde en via de openslaande deuren is de tuin bereikbaar. Vanuit de keuken is de 16 meter diepe tuin waar een vrijstaand stenen schuurtje staat ook bereikbaar. De woning is op de begane grond eventueel goed uit te bouwen, dat kan overigens de 1e 2,5 mtr. vergunningsvrij.

Verdieping 1: overloop met 2 goed bemeten slaapkamers met inbouw kasten, een baby slaapkamer en een badkamer.

Verdieping 2: royale open zolderruimte extra slaapkamer voorzien van een dakraam. Hier zijn volop mogelijkheden om een extra kamer te creëren en de voor en achterzijde te voorzien van dakkapellen.

Wie is Breitner? George Hendrik Breitner, 1857-1923, Nederlands schilder en fotograaf. Belangrijk vertegenwoordiger van de Amsterdamse School. Maakte deel uit van de Tachtigers, die in de kunstwereld voor vernieuwing zorgde. Hij beeldde het actieve leven uit in donkere, warme kleuren, verlevendigd door felle lichten en vaak door een helder rood of blauw.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl