HOOGWAARDIG WONEN. Op de statige Hendrik van Viandenstraat op de grens van de binnenstad en het populaire Vermeerkwartier wordt op nummer 26 een bijzonder project ontwikkeld, bestaande uit drie hoogwaardige stadslofts in een klassiek pand. Je woont hier met de lusten van de historische levendige binnenstad om de hoek terwijl je geniet van de rust van een woonwijk, met parkeren voor de deur en het weelderige Stadsark Randenbroek op een steenworp afstand.

LUXE, COMFORT EN KEUZEVRIJHEID. Het loft is gelegen op de begane grond en is circa 102 m2 groot en wordt gekenmerkt door een luxe patio, hoge plafonds en een stenen muur over de volledige lengte van de woning. De aan de voorzijde gelegen ruime woonkamer loopt over in de keuken en eetkamer.

Daarnaast is er een ruime entree met berging en een royale badkamer met ruimte voor douche, bad, dubbele wastafel en een aparte toiletruimte. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een studie- en twee slaapkamers. Centraal in de woning is de luxe patio met openslaande deuren aan zowel de zijde van de woonkamer als de master bedroom. Dit geeft je niet alleen een unieke stadstuin midden in de woonkamer, maar levert door de opzet veel natuurlijke lichtinval en frisse lucht aan de belangrijkste vertrekken van de woning.

De (via je smartphone te regelen) gecombineerde vloerverwarming en -koeling en hoogwaardige materialen en techniek geven veel wooncomfort en zorgen ervoor dat de woning qua duurzaamheid voldoet aan de standaarden voor de toekomst.

Je kunt de woning naar eigen smaak en inzicht inrichten of kiezen voor de turnkey hoogwaardige afwerking.
Vanaf de Hendrik van Viandenstraat loop je binnen 5 minuten de historische binnenstad in, maar je bent ook binnen 10 minuten op alle uitvalswegen. Het Centraal Station ligt op 15 minuten lopen. Op de direct aangrenzende Stadsring kun je gebruikmaken van stads- en streekvervoer.

KENMERKEN

• Comfortabel en duurzaam;
• Gelijkvloers appartement van circa 102 m2;
• Luxe patio/stadstuin van ruim 10m2;
• 2 slaapkamers en een study;
• Ruime berging/entree;
• Vloerverwarming en -koeling;
• Inbouwspots door de gehele woning;
• Parkeervergunning;
• Naar eigen smaak inrichten of turn-key opleveren.

Let op, de koopsom is inclusief een stelpost van €25.000,- (incl. 21% B.T.W.) welke je kunt gebruiken voor de keuken/badkamer/toilet maar eventueel ook naar eigen idee voor andere werkzaamheden kan inzetten.

Vanaf eind 2019 zal de Hendrik van Viandestraat heringericht worden waarbij er meer groen geplant gaat worden maar ook de riolering zal worden vervangen evenals alle straatverlichting, wegdek en de voetpaden.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl