Hier wil je wonen! Soms mogen we een woning aanbieden waar alles samenkomt. Niet alleen vanwege de super aantrekkelijke ligging direct bij het centrum van Amersfoort maar zeker ook vanwege de uitstraling van dit huis. De afgelopen jaren is deze 2/1 kap volledig aangepakt, je kunt er zo in! Dit type huis op zo’n leuke locatie waarbij alles tip top in orde is, kom je echt maar zelden tegen. En als je ze tegen komt, staan ze vaak niet te koop. Dit huis is gebouwd omstreeks 1901 en aan de voorzijde woon je dus aan een zeer sfeervol straatje, aan de achterzijde bevindt zich de zonnige en strak aangelegde maar "groene" tuin met waar je heerlijk privé kunt zitten.

De Bekensteinselaan is rustig straatje gelegen direct bij het centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loop afstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan hier allemaal.

De indeling is als volgt: overdekte entree, hal met originele vloertegels, trapkast en toilet, woonkamer en suite met eiken vloer, geornamenteerde plafonds, open haard en openslaande deuren naar de tuin. Veel sfeervoller wordt het niet! De uitgebouwde (woon)keuken is uitgerust met alle apparatuur waaronder een koelkast, 5-pits gascomfort, oven/magnetron, vriezer quooker, een composieten werkblad en vloerverwarming. Vanuit de keuken heb je middels dubbele openslaande deuren toegang tot de tuin met aangebouwde stenen berging en achterom.

Verdieping 1: overloop met toegang naar de drie slaapkamers (allen verschillend van afmeting en indeling), moderne badkamer met douche, vrijhangend toilet en een dubbele wastafel. Ook deze verdieping is voorzien van mooie eikenhouten vloerdelen.

Verdieping 2: voorzolder met de wasmachine/droger aansluiting en een 4e slaapkamer met dakkapel en… uitzicht op de Lange Jan!

Wat is Bekenstein? Genoemd naar het laat achttiende-eeuwse huis dat in 1930 werd afgebroken. Voor de officiële vaststelling was de naam al in gebruik.

Kom kijken, we laten je dit super leuke huis graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl