Dit ruime 4-kamer appartement bevindt zich op de eerste woonlaag met een ruim balkon op het westen. Zo kun je heerlijk genieten van de avondzon. Het appartement is gelegen in het begin van de wijk Liendert op loop- en fietsafstand van winkels, de historische binnenstad van Amersfoort, station Schothorst en andere voorzieningen. Het appartement heeft een ruime woonkamer, dichte keuken, badkamer, toilet en 2 ruime slaapkamers met een mogelijkheid voor 3e slaapkamer.

Indeling is als volgt: centrale entree met bellentableau en trapopgang.

Eerste verdieping: entree, hal met meterkast, dichte functionele keuken met uitzicht op een rustig grasperkje. De woonkamer is ruim en licht met openslaande deuren naar de werkkamer/slaapkamer en tevens toegang tot het ruime balkon. De twee slaapkamers hebben een afmeting van 10 en 12 m². Inpandige bergruimte en toiletruimte. De badkamer is ingericht met een douchecabine en wastafel. Naast een berging op de begane grond is er nog een extra berging op de verdieping.

Aanvaarding: op korte termijn
Overdracht: BBD notarissen

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-
aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

WAT IS EEN ZANGVOGEL?
Vogel met een groot en ontwikkeld strottenhoofd. Zij maken ca. 60 % uit van alle vogelsoorten.