Hier maak je nog eens een leuke start! Op de bovenste verdieping van dit ideaal gelegen appartementencomplex mogen we je nu dit 2-kamer HOEK- appartement met balkon aanbieden!

Het complex ligt op loopafstand van het winkelcentrum Euterpeplein, Stadspark Randenbroek maar ook de binnenstad en het Centraal Station zijn met een paar fietsminuten bereikbaar.

De indeling is als volgt: centrale entree met bellentableau, postbussen, trapopgang en lift.

Verdieping 6: je komt binnen in de entree/hal tegenover de meterkast. Naast de meterkast bevindt zich de badkamer met toilet, vaste wastafel en douche. Wanneer je verder de hal door loopt kom je uit in de ruime slaapkamer, vervolgens de woonkamer met open keuken in hoekopstelling. De woonkamer is heerlijk licht door de vele raampartijen aan beide zijden maar het leukst is nog het gave uitzicht over de stad!

Bij het appartement hoort een eigen berging en er is een gezamenlijke fietsenstalling, ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid naast het gebouw.

De VvE tot slot wordt beheerd door Artea Beheer, is goed actief en heeft een gezonde financiële basis. De servicekosten bedragen €96,00 per maand.

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

NB: Ringweg-Randenbroek, een naam die het doel van deze weg weergeeft, een ringweg te vormen rond de hele stad. De toevoeging maakt duidelijk om welk gedeelte van de ring het gaat. De wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam, dat lag aan de rand van een moerassig gebied (broek), op één van de zandhoogten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug.