Op de derde en tevens bovenste woonlaag mogen we je nu dit 3- kamer appartement met een heerlijk balkon op het westen met een mooi uitzicht aanbieden! In de onderbouw heb je naast een eigen berging, een eigen vaste parkeerplaats tot je beschikking. Het appartement is onderdeel van het in 1998 gebouwde kleinschalige appartementencomplex "De Vlinder". Het station maar ook een Albert Heijn vind je direct om de hoek maar als je de stad in wil ben je er al met 10 fietsminuten! Ook ben je hier vandaan direct op de A1/A28. Het vele groen in de wijk zorgt voor een prettige leefomgeving, daarnaast ligt het appartement op loopafstand van het park Schothorst waar je met de hond een prima wandeling kan maken.

De indeling is als volgt: begane grond: gezamenlijke afgesloten entree, hal met brievenbussen, liftopgang en trappenhuis. Toegang naar de bergingen en parkeergarage.

Entree op de bovenste woonlaag; centrale hal welke toegang geeft tot alle ruimten; berging met de CV opstelling, toilet, de keurige badkamer, twee slaapkamers en de woonkamer. De badkamer is lekker ruim en is voorzien van een douche, wastafelmeubel en de wasmachineaansluiting. De woonkamer is licht en royaal en je kijkt vrij weg doordat je op de bovenste verdieping zit en over de woning aan de overzijde uitzicht hebt. De open keuken met een L-vormige opstelling is uitgerust met diverse inbouwapparatuur.

Het balkon is vanuit de woonkamer bereikbaar en je kunt hier heerlijk genieten van de middag zon!

De goed beheerde VvE is een actieve club met een degelijke financiële basis. De servicekosten bedragen circa €123,00 per maand.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

Wie is Albert Schweitzer: Albert Schweitzer, 1875-1965, Frans, oorspronkelijk Duits protestants theoloog, filosoof, zendelingarts, musicus en musicoloog. Stichtte in 1913 een ziekenhuis in Lambaréné, Frans Congo (thans Gabon). Ontving de Nobelprijs voor de Vrede 1952.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl