Dit strakke 3- kamer appartement op de 3e verdieping van dit goed onderhouden complex ademt een gezellige en plezierige sfeer… hier woon je hartstikke leuk! De locatie ook nog eens erg gunstig, supermarkten en openbaar vervoer vind je op wandelafstand en met 5 fietsminuten sta je midden in de binnenstad! Het appartement heeft 2 bergingen, waarvan 1 in het portiek en 1 op de begane grond. Parkeren is openbaar en kan op de naastgelegen parkeerplaatsen.

De indeling is als volgt: op de begane grond bereik je, via de hoofdentree met intercom, de centrale hal met lift en trappenhuis. Op dit niveau bevindt zich ook de berging die bij het appartement behoort. De portiekruimte op de 3e verdieping is bestemd voor de toegang naar 2 appartementen. Hier bevindt zich een ruime portiekberging naast de voordeur van het appartement. Graag aandacht voor het opknappen van de ruimte tussen lift en entree ook voor wat betreft de berging

De ruime entree met hal geeft toegang naar de sfeervolle woonkamer die voorzien is van een mooie laminaatvloer (zeer recent gelegd) en via twee schuifdeuren kom je in de slaapkamer (of werk/eetkamer). Vanuit de woonkamer is het zonnige balkon (zuidwest) toegankelijk met een leuk en op maat gemaakt zitje. Aan de andere zijde van de hal bevindt zich de keuken, de 2e slaapkamer, de toiletruimte en de badkamer met douchecabine en wastafel.

Deze Vereniging van Eigenaren is zeer actief. Veel belangrijke onderhoudswerkzaamheden zijn de afgelopen periode uitgevoerd of krijgen binnenkort nog aandacht. De financiële positie van de VvE is hier zondermeer goed te noemen. Op de planning staat het vervangen van de kozijnen aan de voorzijde (achterzijde is al gedaan) door kunststof kozijnen met isolerende beglazing, hierdoor zullen je stookkosten drastisch lager worden! De servicekosten bedragen momenteel € 179,– per maand inclusief het voorschot voor de stookkosten.

Trekvogelweg; wat is een trekvogel? vogel die tegen de winter naar andere, in die periode warmere en voedselrijkere streken trekt.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!
Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl