Imposant en royaal gezinshuis op één van de mooiste plekken van Amersfoort, direct aan het water en het park. Door de bijzondere indeling en de vele raampartijen geniet u op iedere verdieping van een prachtig uitzicht over de weilanden en het Laakpark. Daarnaast beschikt deze waterwoning ontworpen door NL Architects over een heerlijk terras boven het water en is ontworpen om optimaal te genieten van de ruimte in de woning, de zon en het uitzicht over het water. Voor extra buitenruimte is er een mogelijkheid voor het creëren van een dakterras. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: entree, hal met toiletruimte, inpandige berging, royale en lichte ruimte die voor vele doeleinden geschikt is, zoals bijvoorbeeld garage, praktijkruimte of extra woonruimte. Aansluitend 2 terrassen aan waterzijde waarvan één inpandig.

1e verdieping: via de vaste trap kom je op de woonverdieping. Wat direct opvalt is de enorme ruimte en het vele daglicht. Aan de parkzijde een grote glaspartij met openslaande ramen, deze kunnen over de hele breedte open geschoven worden. Aan de zijde van de Laak met uitzicht over de weilanden de open keuken met voldoende ruimte voor een grote eettafel. Op deze verdieping ook een toilet en een ruime berging.

2e verdieping: overloop, 4 slaapkamers, was-/stookruimte, badkamer met inloopdouche, toilet, ligbad en dubbele wastafel. Op deze verdieping is het mogelijk een vaste trap te maken naar het platte dak en te voorzien van een fraai dakterras.

LOCATIE:
Deze royale waterwoning ligt in de wijk De Laak, het ‘Grachtenrijk’ in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden tref je in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.
Op vijf passen van deze woning ligt tevens het Laakpark. Een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste voortuin die je maar kan wensen.

VOORZIENINGEN
In De Laak en directe omgeving vind je alle voorzieningen die je (of je gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen & middelbare school en van moderne bibliotheek tot het winkelcentrum.

BEREIKBAARHEID
Vanuit je woning zou je het niet zeggen, maar Vathorst is strategisch gesitueerd in de oksel van de A1 en de A28. Zo zijn Amersfoort, Utrecht en Amsterdam eenvoudig per auto bereikbaar. Vathorst beschikt eveneens over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Met 15 tot 20 minuten fietsen sta je ofwel in het bruisende oude centrum van Amersfoort, ofwel in de uitgestrekte landelijke natuur van de Arkemheenpolder bij het Nijkerkernauw. Heb je een eigen bootje, dan vaar je vanaf je huis zo door de weilanden naar Bunschoten/Spakenburg. Wie wil dat niet?

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

N.B. Spakenburg is een plaats aan de voormalige Zuiderzee.