Dit fraai gelegen 5 kamer appartement op de 1e verdieping is uitstekend onderhouden en bied veel privacy. Het appartement heeft een balkon op het zuidwesten waar je heerlijk in de zon aan het einde van je werkdag kan zitten. Achter het complex ligt een grootschalig parkgebied dat zich uitstekend leent voor een plezierige wandeling. Liendert heeft vele eigen voorzieningen zoals winkels, basisscholen, een wijkcentrum. Tegelijk is ook het centrum van Amersfoort met alle faciliteiten nabij en goed bereikbaar (ca. 5 min. fietsen) en ook het nieuwe zwembad/sportcomplex Amarena ligt op loopafstand. Het openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen, bijvoorbeeld richting Amsterdam, Utrecht en Zwolle, zijn zeer goed bereikbaar.

De indeling is als volgt: Op de begane grond bereik je, via de hoofdentree met intercom, de centrale hal met lift en trappenhuis. Op dit niveau bevindt zich ook de berging die bij het appartement behoort.

1ste verdieping: Via de Portiek die toegang geeft naar twee appartementen kom je in de ruime hal welke toegang biedt tot de verschillende vertrekken.

De lichte sfeervolle woonkamer met zijkamer die gebruikt wordt als eetkamer heeft een toegangsdeur naar een zonnig breed balkon op het Zuid Westen.

De keuken is uitgerust met een 4- pits keramische kookplaat, oven, vaatwasser, wasmachine, 10l keukenboiler en een huurboiler.

Er zijn twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde met uitzicht op het parkgebied achter het complex. De derde slaapkamer ligt aan de voorkant. De nette badkamer heeft een dubbel wastafelmeubel en een douchcabine. Er is een separate toilet en een inpandige berging.

De Vereniging van Eigenaren is zeer actief. Veel belangrijke onderhoudswerkzaamheden zijn de afgelopen periode uitgevoerd of krijgen binnenkort nog aandacht. De financiële positie van de VvE is goed. De servicekosten bedragen € 166,– per maand, het voorschot op de stookkosten is € 90,- per maand.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wat is een trekvogel: Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Door in de herfst naar een zuidelijker overwinteringsgebied te trekken, ontvlucht ze de slechte omstandigheden (o.a. voedselgebrek)in haar broedgebied. Soorten als bijv. boerenzwaluw, die helemaal afhankelijk zijn van vliegende insecten, hebben dan bij ons niets meer te zoeken. In de lente vindt de terugkeer plaats.