Deze 4 verdiepingen tellende zeer royale "torenwoning" van maar liefst 773 m³ en twee terrassen is ontstaan vanuit het idee dat het wonen een knipoog kan geven naar de nieuwe romantiek; het wonen in een toren(tje) dat oprijst uit het water, het uitkijken over de polder en het Kaipark, een geborgen deelname aan een nieuw stedelijke invulling. Dit alles maakt het wonen op deze plek als onderdeel van een bijzondere straat zeker niet alledaags. Nieuwsgierig?
Kijken mag!

De indeling is als volgt: entree aan parkzijde met berging, meterkast en toegang tot inpandige garage met berging, ruime iets lager gelegen woonkeuken, trap naar 1e verdieping en terras aan waterzijde.

Verdieping 1: grote, zeer lichte woonkamer met flink terras aan de parkzijde, berging en toilet.

Verdieping 2: overloop, separaat toilet, badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafel, 2 slaapkamers – 1 met uitzicht op het water en 1 met uitzicht op het park.

Verdieping 3: overloop, bergruimte met cv-installatie en aansluiting voor wasmachine, 2 slaapkamers – 1 met uitzicht op het water en 1 met uitzicht op het park.

LOCATIE:
Deze parel van een "torenwoning" ligt in de wijk De Laak, het ‘Grachtenrijk’ in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden tref je in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.
Op vijf passen van deze woning ligt tevens het Kaipark. Een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste voortuin die je maar kan wensen.

VOORZIENINGEN
In De Laak en directe omgeving vind je alle voorzieningen die je (of je gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen & middelbare school en van moderne bibliotheek tot het winkelcentrum.

BEREIKBAARHEID
Vanuit je woning zou je het niet zeggen, maar Vathorst is strategisch gesitueerd in de oksel van de A1 en de A28. Zo zijn Amersfoort, Utrecht en Amsterdam eenvoudig per auto bereikbaar. Vathorst beschikt eveneens over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Met 15 tot 20 minuten fietsen sta je ofwel in het bruisende oude centrum van Amersfoort, ofwel in de uitgestrekte landelijke natuur van de Arkemheenpolder bij het Nijkerkernauw. Heb je een eigen bootje, dan vaar je vanaf je huis zo door de weilanden naar Bunschoten/Spakenburg. Wie wil dat niet?

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl