DIT APPARTEMENT WORDT AANGEBODEN MET NIEUWE KEUKEN VV INBOUWAPPARATUUR
Royaal en goed afgewerkt 3-kamer appartement met een balkon gelegen op de tweede verdieping van een fraai appartementencomplex. Het complex (bouwjaar 2000) is modern vormgegeven en beschikt over een berging in de onderbouw, voldoende parkeergelegenheid, een liftinstallatie en een moderne entree met intercominstallatie. De ligging is ideaal ten opzichte van het winkelcentrum "De nieuwe Hof", openbaar vervoer, eetgelegenheden en uitvalswegen.

De indeling is als volgt: entree, hal, meterkast, toilet, bergruimte met wasmachine aansluiting, badkamer met douche, wastafel en kastruimte, 2 goed bemeten slaapkamers waarvan één met toegang tot het balkon, ruime woonkamer met veel daglichtinval en toegang tot het balkon, open keuken in hoekopstelling compleet met inbouwapparatuur (deze wordt binnenkort geplaatst). Het geheel is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

Nieuwsgierig? Kijken mag!

Aanvaarding: op korte termijn
Projectnotaris: Van Grafhorst notarissen te Utrecht

Interesse in dit appartement? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS DE LAGE BOOG?
Deze naam verwijst naar de boog, de ronding, die een wezenlijk onderdeel vormt van de wijk Nieuwland en de buurt de Hoge Hoven.