Dit leuke 4-kamer appartement op de 5e verdieping van dit goed onderhouden complex ademt een gezellige en plezierige sfeer… hier woon je hartstikke leuk! De locatie is ook nog eens erg gunstig, supermarkten en openbaar vervoer vind je op wandelafstand en met 5 fietsminuten sta je midden in de binnenstad! Parkeren is openbaar en kan op de naastgelegen parkeerplaatsen.

De indeling is als volgt: op de begane grond bereik je, via de hoofdentree met intercom, de centrale hal met lift en trappenhuis. Op dit niveau bevindt zich ook de berging die bij het appartement behoort. De portiekruimte op de 5e verdieping is bestemd voor de toegang naar 2 appartementen.

Je komt binnen in een ruime hal die toegang geeft tot de lichte woonkamer van ruim 29m2 met toegang tot het balkon op het zuidwesten van maar liefst 7,5 meter breed met weids uitzicht over de stad, wijk en straat. In de keuken is een gaskookplaat, koelkast en vaatwasmachine aanwezig. Er zijn 3 ruime slaapkamers, allen met openslaande ramen en ventilatieroosters. De badkamer beschikt over een douche, wastafelmeubel met spiegel, kachel en tevens een wasmachineaansluiting. Vanuit de hal is er toegang tot het separaat toilet en berging.

Deze Vereniging van Eigenaren is zeer actief. Veel belangrijke onderhoudswerkzaamheden zijn de afgelopen periode uitgevoerd of krijgen binnenkort nog aandacht. De financiële positie van de VvE is hier zondermeer goed te noemen. Op de planning staat het vervangen van de kozijnen aan de voorzijde (achterzijde is al gedaan) door kunststof kozijnen met isolerende beglazing, hierdoor zullen je stookkosten drastisch lager worden! De servicekosten bedragen momenteel € 225,– per maand inclusief het voorschot voor de stookkosten.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Trekvogelweg; wat is een trekvogel? vogel die tegen de winter naar andere, in die periode warmere en voedselrijkere streken trekt.