Natuurlijk je zal hier de handen uit de mouwen moeten steken maar… zoek je super veel ruimte voor een betaalbare prijs. Aan de Zangvogelweg in Liendert bieden wij dit 5-kamerappartement aan, gelegen op de 4e verdieping. Het appartement beschikt over een ruime living, 3 slaapkamers, keuken, badkamer, een heerlijk zonnig balkon en een kamer te gebruiken als eetkamer of een 4de slaapkamer. Vlak achter het complex ligt het doorgaande Valleikanaal met veel groen: ideaal voor een wandeling of een sportieve uitdaging.

Je bent binnen no-time in de gezellige binnenstad, het winkelcentrum is op een steenworp afstand en de openbaar vervoervoorzieningen en uitvalswegen zijn binnen handbereik.

Kom je kijken? We laten het je graag zien.

De indeling is als volgt: Op de begane grond bereik je, via de hoofdentree met intercom, de centrale hal met lift en trappenhuis. Op dit niveau bevindt zich ook de berging die bij het appartement behoort. De portiekruimte op de 4e verdieping is bestemd voor de toegang naar 2 appartementen.

De ruime hal geeft toegang tot praktisch alle ruimten in het appartement. De badkamer is voorzien van een vaste wastafel en een douche. Er is een separate toiletruimte. De door de grote raampartijen aangenaam lichte woonkamer heeft een deur naar het balkon en dubbele deuren naar de zijkamer.

Servicekosten: € 256,65 per maand inclusief voorschot stookkosten!
CV installatie: blokverwarming.
Liftinstallatie gerenoveerd, dakbedekking vernieuwd, buitenschilderwerk: 2017, entree/hallen. Financieel gezonde VVE.
Aanvaarding: in overleg (kan op korte termijn!)

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wat is een zangvogel: Vogel met een groot en ontwikkeld strottenhoofd. Zij maken ca. 60 % uit van alle vogelsoorten.