Starters opgelet: aan de stadszijde van het populaire Soesterkwartier mogen wij je deze jaren ’30 hoekwoning aanbieden. Natuurlijk, je wil hier heus nog wat aan opknappen maar de basis van de woning is zeker goed. De ligging nabij de stad, de ruimte in het huis, de uitgebouwde keuken en de prima tuin en je woont ruim onder de 300K in een hoekwoning. Klinkt best ok toch! Deze hoekwoning mag na 8 jaar ‘trouwe dienst’ van binnen en buiten best worden opgefrist maar het (technisch) onderhoud is in orde. Kom je kijken? We laten het je graag zien!

Deze woning ligt lekker dichtbij het centrum en het Eemkwartier, vlakbij de winkels maar ook het station, de uitvalswegen, scholen en de bossen van Birkhoven zijn in de directe omgeving of met 5 fietsminuten bereikbaar.

De indeling is als volgt: entree, hal met toilet en bergkast, prima bemeten woonkamer en semi open keuken en de bijkeuken met de wasmachineaansluiting en bergruimte. De tuin op het noord- oosten is zo’n 7 meter diep en zowel via de woning (openslaande tuindeuren vanuit de woonkamer) als via het zijpad naast de woning bereiken.

Verdieping 1: overloop, badkamer met douche, ligbad en 2e toilet, drie slaapkamers waarbij de grootste slaapkamer aan de achterzijde een balkon heeft.

Verdieping 2: deze is middels een vaste trap bereikbaar, met twee slaapkamers is dit een volwaardige verdieping, zeker doordat er dakkapellen zijn geplaatst.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl