Direct op loopafstand van het stadscentrum mogen wij je deze gave hoekwoning uit 1906 aanbieden. Natuurlijk, de woning moet je van binnen flink aanpakken, de basis is zeker goed en je kunt dit herenhuis dan ook geheel naar eigen smaak en inzicht verbouwen. De ligging nabij de stad, de bijzondere sfeervolle straat, de uitstraling en de ruimte in het huis maken dit tot een super aantrekkelijke optie voor de ondernemende koper!

Komende tijd gaan de omliggende straten (Bisschopsweg/Hendrik van Viandenstraat) heringericht worden waarbij het tevens de bedoeling is dat het qua autoverkeer rustiger wordt.

De Bekensteinselaan is rustig straatje gelegen direct bij het centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loop afstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, een rondje door stadspark randenbroek, het kan hier allemaal.

Kom je kijken? We laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: overdekte entree, hal met toilet, meterkast, voorraadkelder, uitgebouwde keuken en flinke woonkamer. De woonkamer is voorzien van houten vloer en de originele schouw met aansluiting voor een houtkachel is nog aanwezig. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een kleine badkamer en vanuit de keuken is de achtertuin met achterom bereikbaar.

Verdieping 1: overloop met vaste bergkast en drie allemaal goed bemeten slaapkamers en vaste trap naar de 2e verdieping.

Verdieping 2: deze ruime zolder is voorzien van 2 nieuwe velux dakramen is zondermeer geschikt voor 2 slaapkamers (nu één), zeker als je de dakvlakken uitbreidt met dakkapellen.

Wij hebben alvast een bouwkundig rapport van de woning laten opmaken, als je serieuze interesse hebt kunnen we je deze vooraf natuurlijk toesturen.

Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf.

Waar komt de naam Bekenstein vandaan: vernoemd naar het laat achttiende-eeuwse huis dat in 1930 werd afgebroken. Voor de officiële vaststelling was de naam al in gebruik.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl.