Deze leuke en eigentijdse bovenwoning met winkel is beschikbaar voor een nieuwe bewoner die in de binnenstad op een rustige plek wil wonen met alle denkbare voorzieningen om de hoek. De woning is vooral bijzonder door de hoge open nok met open verdiepingen en de zichtbare spanten. De onderliggende winkel is momenteel verhuurd en is tezamen met de bovenwoning te koop. Het is niet mogelijk om alleen de bovenwoning te kopen! Nieuwsgierig?
Kijken mag!

Indeling bovenwoning: eigen entree, vaste trap naar de verdieping, overloop, royale woonkamer voorzien van frans balkon aan de voorzijde en fraaie open keuken met betonnen werkblad en diverse apparatuur. Een open trap geeft toegang tot het entresol met rechtstreekse daglichttoetreding middels dakraam. De ruime badkamer is modern afgewerkt en ingericht met een douchecabine, dubbele wastafel en vrijhangend toilet. Vanuit de overloop is een vaste trap naar de open slaapruimte, welke eenvoudig dicht te zetten is.

De winkel heeft een frontbreedte van 7,50 meter en bestaat uit een sfeervolle open verkoopruimte met aan de achterzijde een kantoor, keukentje en toiletruimte.

Aanvaarding: deels in verhuurde staat
Vraagprijs: € 425.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit pand? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAAR KOMT DE NAAM KOESTRAAT VANDAAN?
Volgens geschiedschrijver Van Bemmel (1760) zou de straat via een poort in de stadsmuur in de middeleeuwen als weg hebben doorgelopen tot de Oude Haag. De naam Koestraat komt voor op de kaart van Blaeu uit 1649. Destijds meestal Koesteeg genoemd. Ongetwijfeld werd langs deze straat het vee van binnen de stad naar buiten gebracht; de naam wijst daarmee op het deels agrarische karakter van de middeleeuwse stad.