Als je hier al 50 jaar woont moet het wel heel fijn wonen zijn toch! Deze karakteristieke en goed onderhouden jaren ’30 eengezinswoning met zonnige tuin op het westen heeft een fijne sfeer. De huidige eigenaren hebben de woning al die jaren op nette wijze bewoond en verzorgd, het geheel beschikt over een neutrale afwerking en diverse authentieke elementen zoals een erker, tegelwerk en paneeldeuren.

De locatie is bijzonder prettig te noemen, namelijk in een rustig straatje op steenworp afstand van de winkels aan de Noordewierweg. De historische binnenstad, het Eemkwartier, NS-station zijn allemaal op enkele minuten fietsen bereikbaar. Het dierenpark, diverse sportfaciliteiten, bossen en uitvalswegen zijn eveneens eenvoudig aan te rijden.

De indeling is als volgt: entree, gang, kelderkast, meterkast, toegang naar woonkamer met schuifdeuren naar de tuin, uitgebouwde keuken met inbouwapparatuur, bijkeuken met wasmachine aansluiting, vanuit de tuin is er toegang naar de schuur.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers beide met inbouwkast, badkamer met toilet, wastafelmeubel en douchcabine, trapkast naar de 2e verdieping.

2e verdieping: voorzolder en een 3e slaapkamer.

Kortom, een goed onderhouden, sfeervolle dertiger jaren woning in een fijne woonomgeving.
Kom kijken! We laten het je graag zien.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS DE GREBBE?
De Grebbe werd in Bergen op Zoom gegraven in de dertiende eeuw, als afwateringskanaal. In de veertiende eeuw kwam daar de functie van turfvaart bij: ten noorden van de stad was men begonnen met het winnen van turf, die natuurlijk moest worden afgevoerd. Hiertoe werd de Grebbe verbreed en verdiept. Bierbrouwerijen, lakenweverijen, lakenververijen en blekerijen gebruikten het water, totdat in de zestiende eeuw de vervuiling te groot was geworden.