Deze fraaie tweekapper is gelegen in een modern en gezellig stukje Hoogland met in de directe omgeving scholen, winkelcentrum, sportvoorzieningen en uitvalswegen. Wonen aan deze westelijke rand van Hoogland biedt het gemak van alle stadse voorzieningen, de gemoedelijkheid van het dorp en de openheid van het platteland. De eikenbomen en beukenhagen die de Pastoor Pieckweg haar warmte geven strekken zich uit vanaf het dorp tot aan de polder. Het woonhuis is sfeervol, met hedendaagse voorzieningen en heeft een ongekend hoog afwerkingniveau. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, hal, woonkamer met veel lichtinval door de vele raampartijen over de gehele diepte vd woning. Dubbele openslaande deuren bieden toegang tot de tuin. De woonkamer gaat over naar de eethoek en halfopen keuken. De keuken is degelijk uitgevoerd met de gebruikelijke inbouwapparatuur. Doorloop naar de bijkeuken met voldoende ruimte voor de wasmachine, droger, extra koelkast en/of vriezer. Vanuit de bijkeuken bereik je de diepe, geheel inpandige, verwarmde en betegelde garage. Hier zou je eenvoudig een deel toe kunnen voegen aan de woonruimte. In de tussenhal bevindt zich het toilet met fontein.

Verdieping: overloop, 3 slaapkamers, inpandige berging met stookopstelling & mechanische ventilatie, verzorgde badkamer voorzien van dakraam, ligbad, douchecabine, 2e toilet en wastafel. De slaapkamers hebben mede door de hoge plafonds een ruime uitstraling.

In de zonnige en verzorgde tuin is een extra houten berging en een heerlijk terras. Aan de voorzijde zijn 2 ruime parkeerplaatsen gecreëerd.

Bijzondere kenmerken van deze woning zijn:
• Rustige woonwijk met gunstige uitvalswegen;
• Vrij uitzicht over waterpartij;
• Goede uitbreidingsmogelijkheden (zowel intern als extern);
• Veel lichtinval en mooie bezonning in de tuin;
• Alle kozijnen buitenom in 2018 geschilderd.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
‘Koopprijs vanaf’: € 400.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WIE WAS PASTOOR PIECK?
Henricus Joannes Pieck, 1828-1901, was pastoor van de r.k. Martinusparochie sinds 1870, bouwde de nieuwe kerk en stichtte meisjesschool De Brinken en het bejaardenhuis Leo’s Oord. Tot 1980 was deze straat een deel van de Mgr. van de Weteringstraat.