Deze moderne en ruime woning heeft 3 lagen en een zonnig terras op het westen. In de wijk de Stadstuin is er een gekozen voor een bijzonder woonconcept. Een combinatie van moderne architectuur en een groot gezamenlijk park. De woningen staan in een glooiende, parkachtige omgeving met gazons, bomen en waterpartijen. De meeste parkeerruimte bevindt zich onder de woningen zelf, de omgeving is hierdoor bij uitstek geschikt om te spelen, te wandelen, te zonnen en vooral te genieten. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: Op de begane grond is de inrit naar de parkeerkelder en de eigen berging. De automatische deur werkt middels een afstandsbediening, dus lekker makkelijk! Je auto staat altijd veilig, droog en vorstvrij. De berging is goed verlicht en van steen en beton gebouwd.

De woning
Via de galerij bereik je de woning. Entree, hal, berging met wasmachine aansluiting, ruime slaapkamer met groot raam en extra deur, tevens nog een meterkast met de stadsverwarming-unit, groepenkast en glasvezel.

Woonlaag 2: Op deze verdieping is de uitermate lichte woonkamer gelegen en de open keuken. De keuken is neutraal en voorzien van een vaatwasmachine, oven en keramische kookplaat.

Woonlaag 3: overloop, slaapkamer met ruim en vrij gelegen terras op het zuidwesten, badkamer met wastafelmeubel, toilet en douche.

De ligging is gunstig, op korte afstand van winkelcentrum "De Nieuwe Hof" evenals uitvalswegen A1 en A28, scholen en overige voorzieningen.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in deze maisonnette? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

WAT IS EEN KARPER?
Ook schubkarper of boerenkarper genoemd; algemene zoetwatervis uit de familie van de Karpers. De karper wordt 75-120 cm lang. Deze vis stamt oorspronkelijk uit Centraal-Azië en heeft zich op natuurlijke wijze vanuit China naar het westen tot aan de Donau verspreid.