Representatieve winkel- en woonruimtes aan de Catharinastraat en Langestraat. De Catharinastraat is Centraal gelegen in het centrum van Nijkerk aan een voetgangersdomein nabij het Plein, waar veel horeca en ook andere winkelstraten samen komen. In de naaste omgeving vindt u allerlei publiektrekkers zoals Bob van Scherrenburg schoenen, Frans Poorter en Boekhandel Roodbeen. De Langestraat is gelegen aan één van de hoofdwinkelstraten van Nijkerk met nabijgelegen publiektrekkers als o.a. Blokker, Intertoys en Expert.

Catharinastraat 2: Een moderne verhuurde winkelruime op de begane grond. Het object heeft een beschikbare vloeroppervlakte van circa 374 m² v.v.o. en een frontbreedte van maar liefst ca. 17 meter. Het pand is voorzien van een pantry en sanitaire voorziening. Huurcontract: Het Lopende huurovereenkomst is aangegaan voor de duur van 5 jaar. De overeenkomst loopt tot 30 september 2022 en zal vervolgens worden voortgezet voor een aansluitende periode van telkens 5 jaar.

Catharinastraat 4: Grenzend aan de Catharinastraat 2 zit de verhuurde winkelruimte Catharinastraat 4. Het object heeft een vloeroppervlakte van circa 95 m². Het pand is voorzien van een pantry en sanitaire voorziening. Huurcontract: Het Lopende huurovereenkomst is aangegaan voor de duur van 1 jaar. De overeenkomst is op 1 mei 2018 voortgezet voor een periode van telkens 3 jaar.

Langestraat 12: Een leegstaande winkelruimte op de begane grond met een frontbreedte van circa 7,5 meter. De winkelruimte heeft een beschikbare vloeroppervlakte van circa 126 m² en kenmerkt zich door de karakteristieke gevel. Het pand is voorzien van een pantry en sanitaire voorziening.

Catharinastraat 6 t/m 42: Deze verhuurde studio’s en appartementen zijn gesitueerd op de eerste en tweede verdieping. De afmetingen zijn divers en de ligging varieert: aan de levendige voor- en achterzijde of in één van de rustige zijvleugels. De bewoners kunnen gebruik maken van één van de gezamenlijke dakterrassen, die op het zuiden zijn georiënteerd. Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging. De studio’s hebben gezamenlijke voorzieningen en enkele studio’s hebben voorzieningen in privé gebruik. Op beide verdiepingen zijn meerdere toiletten en douches, ook zijn er wasmachines en wasdrogers aanwezig. Nagenoeg alle studio’s en appartementen hebben een eigen keukenblok met een kookplaat en een koelkast.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping zijn tien studio’s en één appartement. De afmetingen van de studio’s varieert van 18 tot 43 m². Het appartement op deze verdieping heeft een woonkamer met een dichte keuken, een eigen badkamer met douche en toilet en een ruime slaapkamer.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping zijn zeven studio’s en één appartement, allen met speelse schuine daklijnen. De afmetingen van de studio’s varieert van 19,8 tot 24 m², exclusief de bergzolder die sommige studio’s hebben. Het appartement op deze verdieping heeft een woonkamer met open keuken, een eigen badkamer met douche en toilet, een aparte slaapkamer en een hobbykamer.

Nijkerk
De stad Nijkerk heeft een inwonersaantal van ongeveer 40.000 en is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De gemeente ligt ten noorden van Amersfoort aan de A28 en aan de rand van de Noordwest Veluwe en de Gelderse Vallei. Nijkerk zelf is erg veelzijdig en heeft een goed ondernemersklimaat, waar men comfortabel kan wonen en werken. De prachtige natuurlijke omgeving met bossen, heide en weilanden zorgt voor voldoende ruimte voor rust, cultuur, recreatie en een bloeiend verenigingsleven. Dit zorgt ervoor dat er jaarlijks duizenden toeristen komen genieten in dit gebied.

Bereikbaarheid
De winkel- en woonruimtes zijn prima te bereiken met eigen vervoer aangezien de op- en afritten van de A28 op circa 10 minuten afstand zijn gelegen. Het station van Nijkerk bevindt zich op loopafstand.

Parkeren
Er zijn meerdere (betaalde) parkeermogelijkheden in de nabije omgeving aanwezig.

Vloeroppervlakte
Winkel- en overige ruimtes op de begane grond: ca. 682 m² v.v.o.
Woonruimtes eerste verdieping: ca. 565 m² v.v.o.
Dakterras eerste verdieping: ca. 90 m² b.v.o.
Woonruimtes tweede verdieping: ca. 321 m² v.v.o.
Dakterras tweede verdieping: ca. 92 m² b.v.o.