Hier wil je wonen! Soms mogen we een woning aanbieden waar alles samenkomt. Niet alleen vanwege de super aantrekkelijke ligging in het centrum van Amersfoort maar zeker ook vanwege charmante uitstraling. Deze hoekwoning met zonnige achtertuin en achterom verkeert in goede staat van onderhoud en is door de jaren op alle punten al eens aangepakt. Je kunt de wanden een keer sauzen in je favoriete kleur maar dan kun je er ook zo in! Dit soort unieke locaties kom je maar zelden tegen. En als je ze tegen komt, staan ze vaak niet te koop, dus kom kijken, we laten het je graag zien!

Het huis is gebouwd omstreeks 1910 en staat op de Amersfoortse momumentenlijst te boek als Beeldbepalend pand. Aan de voorzijde woon je aan een zeer sfeervol straatje, aan de achterzijde bevindt zich de zonnige tuin waar je heerlijk in alle rust kunt zitten. Natuurlijk op loop afstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horeca voorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten in de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: Cafe Van Zanten, misschien wel het leukste (buurt)cafe van de binnenstad aan het einde van de straat…

De indeling is als volgt: de entree met tegelvloer, toilet, toegang tot de woonkamer met openslaande tuindeuren en een eiken houten vloer, aansluitend vind je de uitgebouwde keuken welke is uitgerust van alle apparatuur waaronder een koelkast, 5-pits gascomfort, vriezer, vaatwasser en een composieten werkblad. Via de bijkeuken bereik je de tuin met achterom, eveneens is vanuit de bijkeuken de binnentuin te bereiken. De tuin is bereikbaar via het achterom. De bijkeuken kun je bereiken via de gedeelde poort met de achterburen van de Muurhuizen.

Verdieping 1: overloop, 2 slaapkamers en de keurige badkamer met douche, wastafel en 2e toilet. Via de hoofdslaapkamer met opnslaande deuren is het dakterras bereikbaar waar je over de binnentuintjes uitkijkt.
Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Waar komt deze naam vandaan? ’t Zand; Oorspronkelijk bevond zich hier een gracht, die deel uitmaakte van de binnenste stadssingel en vanaf 1631 werd dicht gestort. Al spoedig ’t Zand genoemd.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl