Dit is de ideale woning voor jouw en je gezin! Je hoeft maar even in de buurt rond te kijken en je weet precies wat we bedoelen: speeltuinen in de omgeving, een gemoedelijke sfeer en de fijne centrale ligging van de woning. Daarnaast is de woning van boven naar beneden tip top onderhouden en uitgerust met een strakke keuken en luxe badkamer en niet onbelangrijk 4 mooi grote slaapkamers! Dat biedt je de mogelijkheid voor een paar heerlijke jaren onbekommerd wonen!

Voor de woning staat een middelgrote boom en er is een parkeerstrook waar je zelf maar ook je bezoek kan parkeren. De netjes aangelegde voortuin is voorzien van een oud smeedijzer hekwerk en een lei boom. Via de voordeur betreed je de lichte hal met toilet, de bergkast en de strakke, lichte, op maat gemaakte keuken die is voorzien van een licht composiet werkblad, diverse inbouwapparatuur en ruimte voor een eettafel met twee ramen waardoor je zicht hebt op de straatzijde en kan genieten van de ochtendzon. Vervolgens bereik je de woonkamer met een massieve eiken vloer en op maat gemaakte kasten. Voor de glazen pui creëer je een gezellige, lichte zithoek waar je uitzicht hebt op de verzorgde tuin.

Verdieping 1: overloop, bergkast met wasmachineaansluiting, twee slaapkamers (met op maat gemaakte kasten en hoogslaper) een luxe moderne badkamer met natuurstenen wand- en vloertegels, verdiept Jacuzie ligbad, dubbel wastafelmeubel, Hans Grohe RVS kranen en inloop regendouche.

Verdieping 2: overloop met werkhoek en twee slaapkamers en een handige bergkast. Niet alleen de begane grond is voorzien van een massieve eikenhouten vloer maar ook de twee verdiepingen. De wanden zijn overal netjes glad gestuct en wit gesausd.

Via de pui in de woonkamer bereik je de gezellige en echt keurig verzorgde achtertuin op het westen met volwassen en bijpassende beplanting, een heerlijk geurende sterjasmijn en sierbestrating. Je kunt hier heerlijk prive in de middag/avondzon vertoeven! In de buurt kun je gezellig met buurtbewoners een praatje maken in een van de speeltuinen of parkjes terwijl de kinderen met elkaar spelen. Het moderne winkelcentrum, scholen, de bibliotheek, het station op loopafstand en diverse uitvalswegen als de A1 en A28 zijn alle in de directe omgeving te vinden.

Wat is een Duifpolder: De Duifpolder is de naam van een polder en voormalig waterschap in de gemeenten Maasland en Schipluiden in de provincie Zuid-Holland. Het waterschap was verantwoordelijk voor de vervening, drooglegging en later de waterhuishouding in de polder. Het stoomgemaal van de Duifpolder uit 1872 staat halverwege tussen Schipluiden en de Vlieten, op de dijk aan de Vlaardingsevaart. In 1938 werd het omgezet in een gemaal met elektrische aandrijving.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl